Hasret18ayaz U-M_mom pcosluyum ilk gebeliğim sağlıkla dünyaya geldi oğlum 2 buçuk yaşında oğlumdan sonra 2 kimyasal 1 düşük 2 kürtajim var şuan kızımı bekliyorum 14+3
Mehtapca06 U-M_mom iki tane çocuğum var ikiside normal doğum sağlıklıdsn kastin ne tam bilemedim ama 😂
U-M_mom Sngl_1214 maaşallah inşallah canım benim bende yeni öğrendim olduğumu yedi haftalık gebeyim lekemde var korkuyorum
U-M_mom tatlibebegim_ maşaallah peki ne yapmak gerek neye dikkat etmek gerek acaba ben çok tecrübesizim bu konuda
tatlibebegim_ U-M_mom ben tedaviyle hamile kaldım da bişey yapmana gerek yok diye biliyorum pcos için
Mehtapca06 U-M_mom evet valla düşün benim gebeliklerimin ilk 4 ayi kanamam da oluyor annemin de öyleymiş ona ragmen cok çok sağlıklı dogdular ikiside 4 kilo 54 cm dogdular 😂
Edizhr U-M_mom bende 2 kızımi sezeryanla doğum yaptım hiçbir problem yaşamadım 1.5 sene önce 6 haftalık kürtaj oldum pcosluymusum meğer kilo alınca çıktı ortaya şimdi de istiyoruz olmuyo gebelik kilo vermeye çalışıyorum ovulasyon testi yaptım ilk kez
Edizhr tatlibebegim_ bende glifor kullanıyorum vitamin takviyesi bide çatlatma iğnesi yaptı o işte yaramadı işte bende kilo vermeye çalışıyorum baklm nasip rabbim ol der olur
tatlibebegim_ Edizhr glifor bende kullandım 1 ay kilo vermem için ama veremedim inşallah siz verirsiniz, aşılama olmuştum bu arada
Edizhr U-M_mom sanırım evet kuzum bebek tutunamiyor mus öyle olunca benim zaten adet düzensizliğim vardı ben rastgele yapmıştım testi şok oldum görünce zaten geç döllenme olmuş adet tarihim belli değildi bebek oluşur oluşmaz kalbi atmadı