Nergisim09 Elif112 27 Aralık’ta oldum ben gülüm ilk gün acayip adet sancısı çektim akşama kadar uzandım 2.3 güne benim adet bitiyo her ay bole
Elif112 Nergisim09 benimde öyle yaa normalden yoğun oldum hatta katlanmasa belki kimyasal derdim, benimde o dış gebelikten sonra 3gun kanama 2 gün lekelenme şeklinde döndü yoksa 6gun sürerdi düzenim kaydı yeni toparlamistim birkaç aydir
Elif112 Nergisim09 en son geçen cumartesi verdim 46ydi, dayanamadım kaset test vardı baktım koyulaşma var cumartesife yapmıştım, elimde bol olunca sürekli kan vermiyorum diye arada bakıyorum kaset testten 😁
Elif112 Nergisim09 doktor ilk katlanma olursa 1 hafta sonra ver dedi, hala normal gebelik olabileceğine inandı galiba, 20-46oldu diye bir hafta bekletti, zaten o değerlerde görünmüyor ultrasonda tam tanı koyması için diye gitmedim bende bakalım
Nergisim09 Elif112 hakkımızdan hayırlısı olsun çok dua ettim ikimiz içinde Rabb’im hayırlara çıkarsın sonuclarimizı inşallah 🤲🏻
Elif112 Nergisim09 Allah razı olsun canım benim Allah yardımcımız olsun inşallah ikimizinde hayırlı haberlerle inşallah 🥹❤️❤️
Elif112 Nergisim09 hayırlı haberlerle inşallah bende bekliyorum 1 gibi çıkıyor bizim burda sabah verdim 8de
Eda42_ Nergisim09 Sağlık ocağında birgün sonra çıkıyor gebelik ama senin ki inşallah erken çıkar bugün de cuma olunca