sagliklagelbebegim Elif112 ya evet ben hsg cekilmiştim ve o zaman dıs gebelik tekrarladı şimdi tekrar cekilmek zorunda kalcam
Elif112 sagliklagelbebegim bende bazen diyorum keşke direkt ameliyat ile alsalardi şimdiye iyilesmistim, hsg çekilecem yine aynısı da olabilir valla çok korkuyorum nasıl olacak bakalim
Elif112 Nergisim09 çok şükür canım zaten hasarlı kaldi bence tuplerimiz yaaa daha onarabilirlermi bilmiyorum kendilerini
Nergisim09 Elif112 4.5 ayda rahim filmi çekilip gidişata bakarız gülüm artık ne gerekli ise onu yaparlar
Nergisim09 Elif112 zaten sıkıntı olursa laporoskobik yöntemle onu ordan mecbur alcaklar 3 ay yine dinlenme süreci vercek.iste
sagliklagelbebegim Elif112 burda bir kaç postta denk gelmiştim ameliyat sonrası da cok zorlu geçiyormus Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Elif112 sagliklagelbebegim ben kapalı ameliyat düşünüyorim canım bilmiyorum valla nasıl olur hayırlısı olsun hakkımızda kapalı daha kolay iyileşiyor falan demişler ama bilemedim, ilk hamileliğim ne güzeldi o günleri özlüyorum ahhh ahhh
Elif112 sagliklagelbebegim benimde 16olmustu kararsızım ama veririm belki canım bakayım negatifi gör demişti doktor
sagliklagelbebegim Elif112 ben daha hiç normal hamilelik yaşayamadım nasıl oldugunu bile bilemiyorum streslerle başladı yolculuğum
sagliklagelbebegim Elif112 verelim o halde ben gün uzattım kısmetse cmt vericem geçen hafta prş vermiştim damarlarımda cok ince tek bir kolumdan alabiliyorlar o da iyice morarıyo ardarda günlerde bana eziyet oluyor kan vermek
sagliklagelbebegim Nergisim09 evet ya biraz gün uzattım gecen hafta perşembe vermiştim şimdi cmt vericem kısmetse
Nergisim09 Elif112 benim sağ kasıkta ağrı oluşuyor hala ya şuan bile ağrıdo ağrı kesici içtim geçti galiba
Nergisim09 sagliklagelbebegim benim sağ kasıkta ağrı oluşuyor hala ya şuan bile ağrıdo ağrı kesici içtim geçti galiba
Elif112 sagliklagelbebegim Allah’ım inşallah en kısa zamanda güzel sağlıklı mutlu bir hamilelik yaşatır bizlere inşallah aminnnnn
Elif112 sagliklagelbebegim bende gidecektim üşendim bugün sifirlanmistir yüksek ihtimal de işte kar yağdı çıkmadım 😀
sagliklagelbebegim Elif112 inşallah canım o kadar ihtiyacım var ki o hissi o mutluluğu yaşamayı öyle istiyorum ki