Nergisim09 Elif112 kürtaj olunca doktor antibiyotik falan verdi onları içiyorum iğneyi etkilemez dimi aklıma takıldı buda
Nergisim09 sagliklagelbebegim kürtaj olunca doktor antibiyotik falan verdi onları içiyorum iğneyi etkilemez dimi aklıma takıldı buda
sagliklagelbebegim Nergisim09 etkilemez heralde canım kürtajdan sonra bana da verilmişti. Ama bu iğneden sonra internette baktıgım arastırmalarda ağrı kesici bile düşme hızını azaltıyor gibi yazmış yorumlanmıstı
sagliklagelbebegim Nergisim09 bana doktor bundan sonra da 2-3 günde bir takip et demişti eğer duraksadığı yerinde saydıgı değer olursa 2.dozu yapmamız gerek dedi ama cok şükür benim artık 9 kalmış darısı sana canım
sagliklagelbebegim Nergisim09 evet canım ben de öyle yaptım sıfırlandıgını görürsün hızlıca inşallah 🙏
Nergisim09 sagliklagelbebegim 1 hafta SONRA tekrar kan verdi düşmezse 2. Doz dedi alttan baktı hiç bir sıkıntı yok inşallah Ozman da düşmüş olur
sagliklagelbebegim Nergisim09 bana doktor cıkma demedi de yerinde sayarsa dedi canım mesela 200 de kaldı sonraki baktırdıgında da aynı cıktı o zaman tekrar gel ya da bulunduğun yerde mtx vurul demişti
sagliklagelbebegim Nergisim09 ben de doktora şeyi sormayı unuttum ya folik asit tekrar ne zaman kullnmaya başlayacağız
Nergisim09 sagliklagelbebegim sağ tarafında ağrım var ve sağ bacağa vuruyo ilk defa bu kadar ağrıdı hayrolsun bugün alttan da baktı hiç bı sıkıntı yoktu ama bu neyin ağrısı
Elif112 sagliklagelbebegim valla bende sormadım yaaa sen kaç ay kullanmıştin canım, biraz ara ver olmadı 1 ay falan, bana kullan demedi sanki ama ara ver dedi gibi
Nergisim09 Elif112 çok şükür resmen yarı yarıya düşmüş inşallah cuma tekrar vercem güzel sonuc alırım 😊
Nergisim09 Elif112 sağ tarafında ağrım var ve sağ bacağa vuruyo ilk defa bu kadar ağrıdı hayrolsun bugün alttan da baktı hiç bı sıkıntı yoktu ama bu neyin ağrısı