Elif112 sagliklagelbebegim canım ya ben Gümüşhane deyim 1 ay sonra önerdi doktor bakalım 15 tatile geldik ama yetisemicek muhtemelen
sagliklagelbebegim Elif112 ya cok uzun zaman vermiş canım sen hsg mi çekildin şimdi dış gebelik hangi ayda geçirmiştin yeni değil miydi
Elif112 sagliklagelbebegim yeni gecirdim 2 gün önce 16ydi canım daha tam sıfırlanmadi, acele etme 1 ay falan geçsin öyle git dedi biraz toparlandım vücudun dedi bana bakalım, hangi zamanda gidilmesi gerekiyor acaba adet günleri olmauacak degilmi
sagliklagelbebegim Elif112 ah anladım canım unutmuşum kendiliğinden düştüğünü bence de bir ay bekle öyle cekil hsg için rahat etsin canım
sagliklagelbebegim Nergisim09 yarın mı kan tahlilin canım ay inşallah çokça düşmüş olur güzel haberlerini bekliyorum
Nergisim09 sagliklagelbebegim yarın gülüm aynen valla bildiğin adet kanaması hatta adet sancım olur ya o bile oluyo şuan çok umutluyum yarın için 😊🤲🏻🤲🏻
Nergisim09 sagliklagelbebegim İlk etapta yükselebilir iğne yapıldıktan sonra yedinci günkü değer önemli doktor böle yazmış
sagliklagelbebegim Nergisim09 canım bence de telaş yapma 4. Gün yükselmesinden korkma demişti bana doktor yine de kan tahlilini devlet mutlaka istiyor demişti. Ama 7. Günkü düşüşü hesaplarken iğne vuruldugun güne göre %15 düşmüş mü diye hesaplamıştı
Elif112 Nergisim09 aynen canım şimdi 4.gune göre düşüşe bakacaklar 7.gunde inşallah yeterli düşüş olur durumun nasıl adet gibi oldum yazmışsın ağrın sizin birşeyin varmı nasılsın
sagliklagelbebegim Nergisim09 evet canım bana da aynıları söylenmişti 7. Gün 1066 falan olmalı değeri
sagliklagelbebegim Elif112 ya evet canım hayırlısı olsun inşallah zaten tüpün toparlanması da 1-2 ayı bulur diyorlardı