minikelebek_ Kızlar merhaba dün kan vermeye gittim adetime 5 gün vardı 58.44 ile öğrendim normalmi sizce
Alya05 minikelebek_ evet tabiki normal Zaten herkes 300 veya binle öğrenmiyor Bazıları var 10 la bile gebeliğini öğreniyor Önemli olan yükselmesidir 2 3 gün sonra yine kan verin
hhaziran minikelebek_ 5 üstü gebelik sayılıyor, ama önemli olan burda 2 gün sonra en az %60 artışın gerçekleşmesi, rakamların pek önemi yok artış gerektiği gibi yükseldiğinde 🌸 ben ilk gebeliğimi 7,86 ile öğrenmiştim
Burcak61 minikelebek_ benim reglime 2 gün var değer 5.1 var mı yok mu anlamadım allahım nasıl bir belirsizlik içine düştüm
minikelebek_ Alya05 çok teşekkür ederim,dün acilde verdim biraz rahatsız olduğum için yarın sağlık ocağında vericem inşallah
minikelebek_ hhaziran içimi rahatlattınız teşekkür ederim,kimyasal yada boş gebelik olmasından korkuyorum ilk bebeğimin kalbi durdu eylülde kürtaj oldum o yüzden içimde hep bi korku var
aysegull01 minikelebek_ bende 2 gün kala 58 ile öğrendim önemli olan 2 günde %60 artması inşallah artar.🌸 sağlık ocakları cumaya kadar kapalı canım
Canm-oglum21 minikelebek_ ben adet gecikmesinden 10 11 gün sonra 25 le Ögrendim canm gayet iyi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
minikelebek_ Burcak61 5 üstü gebelik var diye biliyorum ama geç döllenme olabilir bence 2 gün sonra tekrar kan verin