Denizlina09 arkadaşlar üç gündür geçmek bilmeyen baş ağrım var 9 haftalık hamileyim ne önerirsiniz, yaşayan var mı çalışıyorum delirmeme çok az kaldı ağrıdan :(
Yesillendik_ Denizlina09 morelini bozmak gibi olmasın ama tamamen geçmiyor ara veriyor sadece 36. Haftalığım yeniden hortladı
Beyzadrs Denizlina09 tansiyonunuzu takip edin öncelikle sonrasında gidip parol serum taktırabilirsiniz. Migren taşı sizi anlık rahatlatır mentollu alına sürülüyor. Duşta boynunuza omuzlarınıza sıcak su tutabilirsiniz bir de ayaklarınızı da sıcak suya koyabilirsiniz. Ben de migren var hamilelik sürecimde bunlara başvuruyorum genelde
Denizlina09 ShutUp ay böyle nasıl zaman geçer düşünemiyorum umarım geçer ara sıra tansiyonuma bakacağım hiç aklıma gelmemişti.
ShutUp Denizlina09 benim tansiyon düşüklüğüm var son haftalardan mı bilmiyorum ama iyice sıklaştı çarpıntı falan da yapıyor. Düşükse sizinde tuzlu şeyler yiyin ayaklarınızı havaya dikin
DryStr @Denizlina09 benim hamileliğimin başından beri var 34+6 haftalık oldum devam ediyor tansiyonum çok düşüyor benim yani öyle tuzlu vs de yükselmiyor🤣bazen günlerce geçmiyor en son dayanamadığım yerde acile gidip bi serum taktırıyorum biraz iyi geliyor 😞
DryStr @Denizlina09 Amin Allah razı olsun 🤲🏻darısı size olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸🤲🏻