sweetmom1_ Hem anne sütü veriorum hemde mama. Günde 3 kere 90 cc veriyorum aralarda da anne sütü sizce azmı? 500 gr almış bana az geldi ama bilemedim sizce nekadar veriyim 120 fazlamı olur?
AnayimBenAna_ sweetmom1_ bilemedim ki anne sütünü ne sıklıkla içiyor mesela çişli bez sayısı önemli sanırım bu konuda bence 90 çok
sweetmom1_ AnayimBenAna_ çişli bez 5 6 kere yapar baya dolu olur ama anne sütüyle doymuyor ya 90 da içiyo komple
Aylaa123 sweetmom1_ emziriyosanız 1 aylık bebek için 120 çok 90 ideal önce emzirin sonra mama verin doyar zaten benim bebeğim 1 aylıkken 90 içiyordu anne sütüne ek suan 2 aylık 120 içiyor
sweetmom1_ Aylaa123 aynen canım bnde öyle yapıorum memeyi emiyor devamlı ssbah öğlen akşmda mamayla destekliorum buarada bebelac gold kllnıorum sizin önerceğiz mama markası vrmı kilosuna iyi gelsin istyrum
Minnaksever sweetmom1_ günde 4e çıkarabilirsiniz ama 90 üstüne çıkmayın bence yeterli.bu arada ben de meme+mama besledim hep doktora sorarak ayarladım sonra da kilo alımına göre.doktora danışın derim
Aylaa123 sweetmom1_ bende bebelag gold kullanıyorum bebeğimin kilo alımı güzel ama golden goatta kullanmıştım oda çok güzeldi sma bizde gaz ve kabızlık yaptı . Bence değiştirmeyin mamayı
Efsunib sweetmom1_ benim bebeğim prematüre 35 günlük şuan anne sütü veremiyorum anca mamayla besleniyor 2 saatte bir 40 cc alıyor ax mı çok mu bilemiyorum ama bazen doymadığını fark ediyorum mamayo arttırdığım zamanda kusuyor çok huzursuz oluyor
sweetmom1_ Efsunib ağlıyormu mesela. Bizimki çok ağlıyo gerçekten sizn gibi azmı vwrsem çokmu versem hep arada kalıorum o yzden