Hellobeybii AslanBebeginAnnesi benim adete 1 gün varken 510 du. Kişiden kişiye değişebilir erken ya da geç döllenme durumuna, yumurtladığın güne vs bence birkaç gün sonra yapın adet geçmesini bekleyin, inşallah vardır✨🧿
AslanBebeginAnnesi Hellobeybii benim ilk bebeğimde adetime iki gün kala 50ydi canım bilmiyorum az önce yaptığım testte diğerlerine göre daha belirgin çıktı bak az önce resim koydum ama umudum hiç yok çarşamba günü adet olmam lazım iple çekiyorum çarşambayı ne olacak diye 😞
aspenkarmenn Çok garip ya bir tane olsa yanlış diycemde hepsi pozitif çıkmış. Umutlandırmak istemem ama böyle çıkıp kanda negatif olup sonra pozitife dönen yorumlar okudum bu sitede. Aslında imkansız önce kanda yükseliyor ama neden olduğunu bilmiyorum
AslanBebeginAnnesi aspenkarmenn dimi bu kadar yanlış çıkması nasıl bi tesadüf 😕 bak canım aynı markanın 3 gün önce yaptığım testi ve bugün yaptığım testi , daha belirgin hale gelmiş çizgi
dilektaneli1644 Ben 5 ayrı markanın testini yapmıştım gecikmem olmasına rağmen hepsi net pozitifti fakat beta hcg 0.17 çıkmıştı yumurtam çatlamayıp kiste döndüğünden bu tarz şeyler yaşanabiliyormuş buda benim tecrübemdi
busrax_ AslanBebeginAnnesi evet görünüyor. Üst kapağı açıp bakarsanız daha net görünür bende böyle öğrendim. Hayırla sonuçlansın 🌸
AslanBebeginAnnesi busrax_ dün kan verdim negatif çıktı canım adetime beş gün vardı. Bugün yine erken gebelik testi yaptım daha belirgin çizgi çıktı kafam allak bullak
busrax_ AslanBebeginAnnesi burada böyle silik çizgi çıkıp kanda negatif olan bir arkadaş vardı. Sonra kanda da pozitife döndü. Hayırlısı olsun