bkdusunenanne Hareket ediyor baya tam kameraya çekeyim dediğim an açıyorum kamerayı duruyo hareketleri kamerayı kapatıyorum geri başlıyor 😂
aycinelizsmom bkdusunenanne benimki de öyle 🤣 tam hareket ediyor eşime elini koy bi diyorum, gözüne ışık tutulmuş rakun gibi hareketsiz 🥹🤣🤣🤣
Yazmelegi_ bkdusunenanne bizde de öyleydi ahahaya ama 1 kere yakalamıştm oda zor güç birde eşim elini koyduğu an duruyordu shsjdh
Liddle_mom bkdusunenanne 🤣 ben tam diyorum evdekilere bakin bakin nasil hareket ediyo tekme atiyo ben soylemeden once yerinde durmuyo millet geldiginde hic hareket yok cocuk beni dogmadan rezil etmeye basladi diyorum🤣🤣🤣
aycinelizsmom bkdusunenanne ama hareketlerini hissetmek dünyanın en güzel hislerinden değil mi? 🥹🥹 İçim eriyor.. artık çok sert hareket edip canımı acıtıyor ama olsun çok sevdim hareketlerini 🥹🥹
bkdusunenanne aycinelizsmom evet o kadar mutlu ediyorki Allahın bir mucizesi Rabbim herkese versin ❤3. Sezeryanım olcak erken gelir diye korkuyorum
aycinelizsmom bkdusunenanne maşallah sana 🥹 benim ilk gebeliğim sezaryen olacak bugün gün verecek doktorum 🥲 Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom oy maşallah süphanallah bak sana dedim kilo alır diye tarih ne vardı kuzum