Toprakayln Merhaba arkadaşlar doğum sonrasında bu tarz haklarımız varmış ama içeriğini tam bilmiyorum bilgilendirecek var mı ? Şartları nedir iş veren kabul etmek zorunda mı maaş vs
ayseeeemoyku Toprakayln okula gidene kadar yarım gün çalışabilirsin , yarım maaş tüm haklar yarım sigorta dahil..
Minik6075 Toprakayln doğum izninden sonra yarım gün çalışma hakkına sahipsiniz. İşveren kabul etmezse istifa dahi etseniz tazminat alma hakkına sahipsiniz.
Cacaege Toprakayln devlet memuruyum ilk bebeğimde ilk 6 ay öğlene kadar çalıştım süt izni var sonraki 6 ayda 3 e kadar çalıştım 1 yıl böyle bir işin hakkımız var
Toprakayln ayseeeemoyku işverenin kabul etmeme durumu nasıl olur peki ? Aldığım normal maaş üstünden mi yarım hesaplanıyor yoksa asgari mi
Busra1904 ayseeeemoyku peki çocuk olduktan sonra işe girersek bu haklardan yararlanabilir miyiz çocuk 6 yaşına gelene kadar
ayseeeemoyku Toprakayln kabul etmek zorunda. Benim iş yerimde 3 gün çalışılıp 4 gün izin yapıyorsun bazı iş yerleri sabahtan öğlen 3 e kadar filan çalışıyor. Çalışmak istediğin günü sen belirliyorsun , aldığın maaşın yarısından hesaplanıyor
Beyazmelekkk Cacaege annelik izni bittikten sonra rapor vs alırsam eğer . Süt izni 6 ay ya ondan mı gitmiş olacak. Örnek 2 ay rapor aldım diyelim 4 ayım mi kalacak geriye
Toprakayln Peki bunları ücretsiz izin kullanmadan mı yapabiliyoruz yoksa raporumuz bittiğinde ücretsiz izinde alabiliyor muyuz
Cacaege Beyazmelekkk aynen canım 5 aylıkken işe başladım 1 ay öğlene kadar işe gittim sonra 3 e kadar gittim