05.01 geceden başlayan kasılma ve hafif sancılarla hiç uyuyamamistim pazar günüydü acilden kontrole gectim 3 cm aciklik düzensiz sanciydi yatisi kabul etmedim, 06.01.2025 (38+3) sabah sancim sıklaştı kahvaltı yaptım evimi temizledim duş aldım ve eşime dogum başladı dedim içim heyecanla kavrulurken dışarıdan aşırı sakın kalmaya çalıştım tek yaptığım nefes alıp vermekti acı esigim biraz yüksektir hastaneye öğlen 11 de giriş yaptım 12 de yatışım yapıldı kendi sancim gitgide artıyordu diye suni sancı verilmedi aciklik halen 3 cm di ama sancilarim 5 dk bir geliyordu pilates topu ile falan oyalandim öğleden sonra saat 15.30 civarı ailemi görmek istedim sancim sıklaşmısti devlet hastanesi diye kimseyi yanıma gecirmediler aciklik kendi kendine 8 cm çıkmıştı ebem suyumu patlattı önce bir rahatlama geldi ardından sancı süresi 2 3 dk da bir gelmeye başladı 17.20 de çatala çıktım 17.40 minik kızım kucagimdaydi pozitif diyemiyorum çünkü çatala çıkınca yorgun olduğumdan tam ikinamadim hemsireler baskı uyguladı 2 baskıda kızım geldi ve aşırı rahatlamistim Allah herkese kolay doğum nasip etsin tek düşündüğünüz kavuşma anınız olsun kendinizi kasmayın strese girmeyin sağlıkla gelsin minişleriniz 🥹🩷🩷