Kubra_811 Yonis evet kapanmış bide tadilatta diyolar.ordaki kadın doğum doktorlaro gazi hastanesine geçti
Hasretsamet Cihangir09 kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm zaten hakan bey de mediistanbul hastanesine geçmiş oranın da fiyatları uçuk zaten kendisiyle devam edemicem ama önerdiğiniz başka doktor varmı acaba şuanlık devlet hastanesi ne devam ediyorum ama ilgi olarak yetersiz 14haftalığım cinsiyet bildirmedi 1ay sonra gel dedi çok uzun bi süre aygün hanim yada oğuz bey hakkında bilginiz varmıdır acaba
Cihangir09 Hasretsamet onlar da gazi Hastanesi’ne geçmişler Oğuz bey çok iyidir gidebilirim derseniz ama hastaneyi bilemiyorum. Bir de başarı Hastanesi’nde kenan bey var oda güzel bir doktordur. Gazi Hastanesi’ne giderim derseniz benim asyadaki doktorum Çağla Jasmin hanımdı ben ondan da çok memnun kaldım onu da öneririm
Snmtlga37 Sultangazi bahat hastanesi Fuat Bora çok harika bir doktor tavsiye ederim kızlar 2. Oğlumu orda, doğum yaptım gayet güzeldi şmdi 3. Başlıycam nasipse 1200 muayenesi