myavocado beygmsgl bir kez istedi. İlk betamı ben acilde vermiştim, sonuç pozitif olunca iki üç gün sonra doktora gittim tekrar beta istedi, sonra bir daha beta bakmadı, bir hafta sonraya çağırdı ve keseyi gördük zaten 😊
Gokturkmom_ beygmsgl Erken gebelik pozitif gelince kadın doğum polilinliğine gittim kan almadan ultrasonla karından baktı bişey görünmedi tabi.Kan sonucuna evde kendim baktım 94tü bir hafta sonra gittiğimde kese ondan 2hafta sonra gittiğimde de bebeği ve kalp atışını gördük.Sadece bir kere kan verdim takip edip stres olmak istemedin kendimce
Ezg8 Merhaba ben geç fark etmiştim o yüzden bir kere verdim birkaç gün sonra keseyi görmüştük ama erken zamanda fark eden arkadaşım var 28 gibi bir değerde öğrendi ve yanlış hatırlamıyorsam iki günde bir test verdi
beygmsgl Ezg8 ben evde test yaptım pozitif çıktı sonrasında doktora gittim keseyi göremeyince beta hcg yaptık iki gün snra tekrar vericeksin dedi verdim sonra mıyanaeye çağırdı gittim keseyi gördük ama yoğun kanamam olduğu içim (adet görme gibi) tekrsr istedi. Toplam 3 kere test verdim. Şimdi yarın muayaneye çağırdı çünkü her iki günde bir beta 3 katına çıktı şükür ki. Yarında ister mi acaba diye düşünüyorum
myavocado gozde-3535 evet evet ilk haftalar çok heyecanlı canan geçmek bilmiyor 😍 20. haftalardan sonra da bir anda geçiverdi gibi geldi bana. İnşallah sağlıkla gelsin 🌸🙏🏼
beygmsgl Verdiğiniz tüm cevaplar için çok teşekkür ederim bu başlıktan 1 hafta snra düşük yaptım malesef ki ama şimdi yeniden bir bebiş bekliyoruz dua edin bu sefer sağlıklı kucağıma alabileyim
Laydyg beygmsgl dualarım seninle geçmiş olsun canım Allahım inşallah tez zamanda gebeliği yaşatır. Belirtileri varmıyfı nasıl anladın ki düşük olduğunu
beygmsgl Laydyg çok teşekkür ederim. Zaten çok kanamalarım oluyodu bir sabah afedersiniz altta bir sıcaklık hissettim iç çamaşırımda şeffaf bir baloncuk vardı kılcal damarlı fotoğrafını çekip somra hemem hastaneye gittik doktor zaten fotoğrafı görnce keseyi düşürmüşsün dedi ultrasonda da bakınca kese yoktu zaten öğrendiğimde 5 haftalıktı 7 haftalıkken de düşük yapmış oldum. Genelde eğer gebelik sağlıksız olucaksa vücut onu istemezmiş 3 doktora gittim 3 ü de aynı şeyi söyledi