Aniiiskosu Merhaba kızlar benim ilk gebeliğim, o yüzden korku, heyecan, merak ne ararsanız var bende :) epidural ile normal doğum yapan var mı aranızda ve tavsiye eder misiniz? Epidural ile epiduralsiz arasında ağrı açısından çok ciddi fark var mı?
Polyana12 Aniiiskosu ben ilk hamileliğim de olmadım ama olmak istediğim de doktorum özelikle ilk doğum da önermeedigini sancın geldiğini bilip bilmeden doğru ıkınma yöntemini yapamayacağımı söylemişti belki fikir olur üste kalsın diye yazdım ☺️
Jasmine2426 Aniiiskosu ben istiyordum ama çok kararsızım suan 38+5 doktoruma hiç sormadım daha çünkü bebek için sıkıntı olabilir diye korkuyorum ıkınamam falan birde
Ceyss3 Benim bir tanıdığım epiduraldan kaynaklı uyuşup hissetmediği için ıkınamadı ve bebeği vakumla aldılar bunu duyduktan sonra bende bi soru işareti kaldı
Xxanne Ben ilk doğumumu epiduralli normal doğum yaptım ve çok çok memnun kaldım şimdi ikinciye hamileyim süreç istediğim gibi ilerlerse yine aynı sekilde düşünüyorum
Aniiiskosu Xxanne sanırım bende öyle yapacağım. Öteki türlüsü direk sezaryene giderim düşünmek bile korkutuyor.