Ecemom_ burcuz 26+2 den sesleniyorum hiç midem bulanmadı kusma vs olmadı(maşallah) Her hamilelikte olacak diye bir şey yok
Adalet-26 Hep vardi 8. Aydan 12. Ye kadar cok yogun ve agir gecti, 13 haftada azaldi ama hala bitmiş değil 😌
xxxSibelxxx Hamileligim hic bulantim olmadi Kizimda da yoktu oglum olacak onda da yok 😀18 Haftalik Bende olmuyo hic oyle seyler 🧿
ozgmom burcuz 6. Haftada bulantılarım başladı 7. Haftada her sabah kusmaya başladım 18. Haftaya kadar devam etti.
Ecemom_ defnevedoruk maşallah. Ben de kız bebeğe hamileyim hiç bulantı vs olmadı 27. Haftadayız. Erkek bebek bulantı yapmaz dedikleri hurafe yanlış demek ki. Adı üstünde hurafe gerçi😂
defnevedoruk Ecemom_ ay bencede, ben hep söylenenden farkı yaşadım kızımda hep tatlı yiyordum bunda hep ekşi tuzlu yemek istiyorum 😂
Abcdfghe Hafta bitince yavastan başladı ara sira oldu. 7 de cok bulantı oldu o sıra bulantı ilacı kullanmaya başladım beni rahatlattı bu kez 9. Haftada tavan yaptı hiçbir sey yiyemiyordum zor geçti bi kaç hafta bu şekilde devam etti. 12 de azaldı 13 de bitti suan 14 cok şükür hiç olmuyor artık.