Aleymomm Kızlar bana dua edin olur mu sabah doğuma gidicem inşallah Allahın izniyle sağlıkla sıhatle doğurayım 🥹🙏
Aniiiskosu Aleymomm her şey çok güzel olacak Allah’ın izniyle ❤️ İnan ve dua et, biz de sana ediyoruz 🌸 pozitif doğum hikayesi okuyacağız senden ❤️💙❤️💙
gly_frkn Aleymomm ayy bende galiba cuma günü yatış yapcm suni sanciyla olck suyum azalmış sezeryanmi olck sennki
Aleymomm Aniiiskosu inşallah çok teşekkür ederim 2.ci doğumum ve böbrek büyümesinden kaynaklı biraz riskli umarım çok iyi geçer ♥️☺️
Aleymomm gly_frkn evet sezeryan olucak umarım seninki de çok güzel geçer ve sağlık sıhatle kucağına alırsın ♥️🥹🙏
Aleymomm Byrmm ayyy desene 2 mizin bebişi de aynı gün doğuyor umarım çok güzel geçer sağlıkla sıhatle alırız bebişleri kucağımıza ❤️🙏
Byrmm Aleymomm amin canım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza . Ben suni alıcam inşallah kolay geçer doğumum.
acelya01 @Aleymomm Rabbim sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin cuma günü sabahta ben sezeryan olucam heyecan korku mutluluk karısik bakalım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏼🩷
Aleymomm acelya01 amin çok teşekkür ederim umarım seninde doğumun çok kolay güzel geçer sağlıkla sıhatle çocuklarımızı alırız kucağımıza ♥️🥹