2minnakannesi0 -Morcivert- ilk gebeligim de 38+6 da geldi oğlum bunda bakalim ne olacak daha erken bekliyorum
-Morcivert- esca344 yaa 37 çok erken şuan 33teyim 4 hafta sonrasına hazır değilimm 😅 sağlıklı olsunlar da tabii yine de önemli olan
2minnakannesi0 -Morcivert- herkes farklı şeyler söylüyor kimi erkek geç gelir kimi kız gününü doldurur gibi geçen doktorum Allah yolunu açınca gelecek dedi cok hoşuma gitti Rabbim hayırlı vakitte açsın yollarını minnak bebelerimiz sağlıkla gelsin 🥰😀
-Morcivert- 2minnakannesi0 ay evet Rabbim sağlıkla hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin inşallah ☺️ ben yurtdışında yaşıyorum da annemde tam 39+6da gelebilecek o yüzden geç gelir kısmına inandırmak istedim kendimi sadece 😅
2minnakannesi0 -Morcivert- konuşun bebeğinizle annem anane gelecek bekle diye 🤭 bazen ise yarıyor sanki
LionsMom 41+1 de doğdu oğlum kendi istegiyle. Ama bence doğum zamanının cinsiyetle alakası yok 42. Haftalarda gelen kız biliyorum
Hamdos -Morcivert- benim oglum Gec gelmisti 3 gun simdi kide oglum 16 gunum Kaldi bklim Ne zman gelir