hhaziran Hizliveofkeli ilk gebeliğimde 8 gün kala öğrenmiştim belirtilerim çok fazlaydı bi alıp denemek istemiştim. Ertesi gün kan verdiğimde 7,86 idi kan sonucum Gebeliğimde ise o kadar belirtiye ihtimal vermeyip 1 gün gecikince öğrenmiştim😂
Hizliveofkeli Mavili1480 evet şu sonradan koyulaşan test 😂 benim tahmin ettiğim bat tarihi geçti ne yapacağımı şaşırdım iyice keşke ovulasyon testi yapsaydım.
2Princess1Mom Hizliveofkeli Aynı gün hem erken hem kaset test yaptım. Erken pozitifti, kaset test negatifti.
Hizliveofkeli Mavili1480 yok canım sabah tekrar yaptım yoktu birşey. Yarın sabah bi daha yapıcam adet olmazsam.
Mavili1480 Hizliveofkeli Aa şaşırdım ya bende kan verdim ama devam ettim hep silik çıkıyordu sonradan belirgin oluyordu beni yanıltmamıştı o test
Hizliveofkeli Mavili1480 bilmiyorum ya ben belirtilerimden dolayı hala bi içten içe umudum var ama sabah negatif görünce kan vermeye gitmek istemedim.
TugceOrak Hizliveofkeli erken testle 2 gün kala öğrendim canım, kan verdim beta 38 çıkmıştı ☺️ Bata 1 hafta kala her gün test yaptım bir tek 2 gün kala çift çizgiyi görmüştüm o da çok silikti ☺️
SalihaHakanetin İlk gebelik 5 gün varken İkinci gebelik 7 gün varken Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız ilk bebeğimi 6 yıl sonra nasip etti rabbim sabrınsonu selamet umutsuzluğa kapılmayın bekletiyorsa Rabbim güzelleştiriyordur 🤲🤲🌸🌸