Buzmavise Pinarkara1 yıllardır migren ugruna diş plağı kullandım 😌 ve benim ses takıntım var küçük bir tıkırtı da gözümü açarım düzensiz uyku da migrenimi tetiklerdi yatağa girerken kulak tıkaçlarım ve plağım sevgilim gibiydiler
Pinar06- fatmacbci1 yaklaşık 12 aydır hamileyim düşüklerim oldu arka arkaya filler gibi🫣 bir yıldır yüz üstü yatmıyorum pantolonlarım elbiselerim özledim sürekli acı bir tad ağzında bir yıldır sancı kramp hormonlar tavan normal olmayı özledim 🥰
Buzmavise Pinar06- 2023 Aralıktan beri hamileyim 😆 1 duş gebeliğimle birlikte ameliyatım oldu 😂 bende hasretim ve 13 aydır hamileyim 😆😆😆 2025 hamile girdik iyi mi 🥰
Pnrshn Saçlarımı boyatmak, koşarak merdiven çıkmak 😅 Sushi yemek, bisiklete binmek, kot giymek, sonunda bel ve sol bacak ağrısı olmayacağını bilerek yürüyüş, spor yapmak 🥹🥹
danla2711 Mehmeteren-ve-defneninannesi doğurur doğurmaz bir sigara alıp şöyle bi koklayıp sindire sindire içmek istiyorum😂 öğrendiğim gün testi yapayımda ondan sonra içerim nasıl olsa bebek yok diye sigaramı kenara koymuştum o saniyeden sonra elimi bile sürmedim 🥹 sigara bira ve midyee canlarım benim bu 3 lü🥹♥️
Cbkszn Mehmeteren-ve-defneninannesi zararlı şeyler yemek 😂 burger gibi mesela ama bol mayonez ketçap soslu. Evde kendim yaptım ama mayozne ketçap kullanmadım onlarsızda burger gibi olmuyor 😂🤣 kola bir kere bile içmedim kola içebilirim yanında 😍 kokoreç, karışık pizza,çiğköfte 😋😋😋
Babyx1 fatmacbci1 benim kuzenimde hamileliği boyunca baş ağrısı çekti MR a bile girdi bir şey çıkmadı doğurduktan sonra direkt geçti inşallah sizinde öyle olur
Deleted33000 Mehmeteren-ve-defneninannesi karnım doyasıya yemek yemek tiksinmeden koku hassasiyeti olmadan canımın istedigini doyasıya yemek😅😅😅
Jasmine2426 Mehmeteren-ve-defneninannesi bende pantolon falan giymeyi çok özledim 10 kilo alarak bitiriyorum nerdeyse 38+5 iz ama pantolonlar olur mu bilemiyorum vücut değişiyor göğüslerim falan değişti bazı düğmeli üstlerim bile kasıyor 🥹
Pelinaltnl Mehmeteren-ve-defneninannesi 2 gün önce doğum yaptım dikisten ötürü halen saydiklarinizi yapamadim hele en çok özlediğim yüzüstü yatmak ve pantolon giymek ama dikişler gidene kadar yapabilecek gibi değilim dikişler sizlama yapiyor🥹
Prensesim- Mehmeteren-ve-defneninannesi 37 haftalık hamileyim iyice ağırlaştım 2 yaşında prensesim var onunla istediği şekilde oynayamıyorum ve buna üzülüyorum doğumdan sonra inşallah biran önce toparlanıp kızımın istediği şekilde onunla doya doya oynamak istiyorum 🙏🫶🌸
Meriel Mehmeteren-ve-defneninannesi sushi yemek istiyorum 🥲 yüz üstü ve sırt üstü uyumayı da çok özledim 🫠
atlasinannesi231118 newmommmyy2 hiç öyle düşünmeyin. İşk başlarda evet zor ama sonrasında illaki rahatlayacaksınız ❤️
newmommmyy2 atlasinannesi231118 teşekkür ediyorum inşallah öyle olur çocuğumu sağ salim kucağıma alıp şu sırt ve kaburga ağrımdan bir kurtulayımda başka bir isteğim yok aslında 😅