Mehmeteren-ve-defneninannesi Hamilelikte en çok özlediğiniz ilk yapacağınız şeyler nelerdir? Mesela ben yüz üstü uzanmayı çok özledim (30+1 ) Pantolonlarımı giymeyi özledim Uzun zamanları hamile pijaması ve Tayt mı giyiyorum çok sıkıldım artık normal hayata dönmeyi dört gözle bekliyorum 🤣
dygsss Mehmeteren-ve-defneninannesi rahat hareket etmeyi özledim uzanmak kalkmak eskisi gibi hunharca yatmak gerilmek 🥲
fatmacbci1 Mehmeteren-ve-defneninannesi ben kesinlikle doğumhaneden çıkar çıkmaz mümkünse hemen bir nöroloji doktoruna görünmek istiyorum çünkü her gün her gün o kadar şiddetli baş ağrısı çekiyorum ki bıktırdı beni başımı kaldıramıyorum hele ki dışarı çıktığım günler ağrı kesici bile fayda etmiyor.
2minnakannesi0 Mehmeteren-ve-defneninannesi bel ağrım olmadan uyumayı istiyorum bel ağrım yüzünden o kadar uyanıyorum ki ben gerçi doğunca da ağlamaları ile uyandıracak galiba 😂
zeynosileannis Mehmeteren-ve-defneninannesi bende rahat hareket etmeyi özledim 36. Haftadayim herşey kısıtlı. Birde doğumdan sonra yüzüstü yatmak istiyorum ama hemen olmuyor ya ilk bebekte bayağı hayal kırıklığı yaşamıştık o konuda 😂
Mehmeteren-ve-defneninannesi fatmacbci1 kendi doktorunuza sordunuz mı her gün böyle baş ağrısı normal değil
Dursunbebek fatmacbci1 merhaba benmde baş agrılarım vok oluyordu foktpr magnezyum verdi ve geçti ağrılarım hatta o kadar cok oluyorduki sürekli acile gidip serum taktırıyordum bi doktorunuza sorun bunu bence
Pinar06- fatmacbci1 yaklaşık 12 aydır hamileyim düşüklerim oldu arka arkaya filler gibi🫣 bir yıldır yüz üstü yatmıyorum pantolonlarım elbiselerim özledim sürekli acı bir tad ağzında bir yıldır sancı kramp hormonlar tavan normal olmayı özledim 🥰
fatmacbci1 Mehmeteren-ve-defneninannesi sordum tansiyon olabilir demişti ama tansiyon normal çıkıyor nörolojiye yönlendirdi maalesef nöroloji doktoruda şu an gebelik sebebiyle röntgen çektiremem mr için de aylar sonraya randevu var demişti o yüzden hiç bişey yapamadan eve geldim.
Mehmeteren-ve-defneninannesi @myavocado etiket değiştirmişsiniz de ben öneri istemedim ki sohbet postu gibi bir şey açtım en uygun olarak da annelerin gün odası vardı .?
Almira_ Mehmeteren-ve-defneninannesi ara ara böyle değiştiriyolar saçma sapan. Bunlar kim anlayamadım
Buzmavise fatmacbci1 canım sende migren olabilir hamilelik öncesi migrenin olmayabilir ama hamilelik sırasında bir çok kişide migren olabiliyor.Doğum sonrası mutlaka muayene ol başlangıç migreni tedavi etmek daha kolay. Ben ve görümcem aylarca akupunktur tedavisi olduk 🫣
Pinarkara1 fatmacbci1 benimde çok ağrıyor da benim diş sıkmamdan dolayı sinirlerim çok sıkı diş plağı takıyorum rahatladım
Babyx1 fatmacbci1 benim kuzenimde hamileliği boyunca baş ağrısı çekti MR a bile girdi bir şey çıkmadı doğurduktan sonra direkt geçti inşallah sizinde öyle olur
Sunaaaaaaaa fatmacbci1 bende önceki gebeliğimde bi dönem hergün baş ağrısı çekiyordum vr artık çekilmez hale gelmişti artık gerçekten bende sizin gibi düşünüyordum doktorum sadece her gün 2 3 litre su iç artık başın ağrımayacak dedi gerçekten de su içmeye başladığım günden itibaren artık baş ağrısı çekmedim. Belki size de bi faydası olur diye söylemek istedim gebelilte zor çünkü Allah şifa versin
EbSa Bitki çayları içmekkk 🥲 Kahve içmekk 🥹 Diyet yapabilmek 😅 Bunları emzirirkende pek yapamayacağım ama 🥺😩
gezentianne EbSa Bitki çayları içmekkk 🥲 Kahve içmekk 🥹 Diyet yapabilmek 😅 bitki çayı içiyorm lahve de içiyorm diyet de yapıyorum gebelere özel bu üçünü neden yapamıyoesunuz anlamadm🫠
yeni_anne2 Mehmeteren-ve-defneninannesi şaç boyatmak Diş tedavisi yapmak genel olarak hepsi temizlik vs Yorulmadan yürümek Tuvalete az gitmek🤣😂 Normal giyinmek yeniden
fatmacbci1 yeni_anne2 çok sağolun hiç bilmiyorum daha önce migren yoktu gebelik sebebiyle çıkabilir mi acaba
MAHPARE yeni_anne2 magnezyum kulan normalde de migrenin tedavısı bu hamile iken zaten kulanıyor ihmal etmeden duzenlı kulan inşallah rabbbim şifa veriri
yeni_anne2 fatmacbci1 gebelikten kaynaklanıcaginı sanmiyorum tansiyon takibi yapiyor musunuz düşük tansiyon da yapar baş agrısı
Gunesoruc fatmacbci1 Aynı sorunları yaşamışız benimkinin alt bir nedeni vardı önceden kanal tedavisi olan dişim çürümüş oda baş ağrısı yapıyordu hamilelikten sonra dişimi çektirmek zorunda kaldım
newmommmyy2 Mehmeteren-ve-defneninannesi şöyle ağrım sızım olmadan 3 gün uyumak istiyorum ama herhalde çocuğu doğurduktan sonra önümüzdeki 10 yıl içinde bu hayali gerçekleştiremicem 😂😂🫠
atlasinannesi231118 newmommmyy2 hiç öyle düşünmeyin. İşk başlarda evet zor ama sonrasında illaki rahatlayacaksınız ❤️
fatmacbci1 yeni_anne2 sağlık ocağına veya hastaneye kontrole gittiğimde yaptırıyorum ve normal çıkıyor hep
umrumdadegil Mehmeteren-ve-defneninannesi hamileyken yüz üstü yatmayı çok özlemiştim ilk gün hemsn yatacağım demiştim öyle heyecanlı bekliyordum ama sonra sezaryen oldum ve yine yatamadım içimde kalmıştı 🤣
ykaya18 O kadar çok özlediğim şey var ki, hamileliğim çok zor geçti ve hep evde yattım. İlk planım valla kusura bakmayın yemişim 40ı falan, alıp bebişkoyu gezmeye gidicem bol bol yürüyeceğim ve inşallah zayıflayacağım 😂😂
kindersurprise ykaya18 ne sebeple yattınız acaba? Bende ilk üç ay dikkat edilmesi gerektiğinden çoğunlukla evdeyim ve yatıyorum çok sıkıcı🥲