ErsBegAs Bu haftada mide bulantı ve kusma başlaması normal mi? 2 gündür midem bulanıyor demin istifra ettim :( belirti olması sağlıklı hamilelik işaretiymiş ama daha erken başlamaz mıydı
Mirayy_21 ErsBegAs 7 haftalık. Gebelik aynı durumdayım çok normal canım prilam kullanıyorum onun sayesine az da olsa rahatlıyorum yemek yiyebiliyorum
LeylaAB ErsBegAs her gebelik bir değil maalesef benim bulantılarım 8. Haftada pik yapmıştı günde beş altı kere kusuyordum ve ilaç meyve kuru gıda hiçbir şey fayda etmiyordu 14. Haftadayım sadece sabah kusmalarım var umarım bu süreci güzel atlatırsınız
esca344 ErsBegAs hormonlar ne zaman yükselirse o zaman başlar daha erken başlar diye bir şey yok sizin 8de yükselmiş mesela benim 7. Hafta başlamıştı kusmalar falan
Mirayy_21 ErsBegAs çok düşünüyorsun ondan bence ilaçtan değil ya birde gün içinde elma armut çubuk kraker salatalık falan ye Sağlıkla doğsunlarda mecbur çekecz ben akşam yemekten önce 2 tane alıyorum iyi geliyor ama bugün almama rağmen miden bi kötü bulanıyor çok kötü değil ama
Gizem1995 ErsBegAs aynı benim gibi hatta çok şükür midem faln bulanmiyo demiştim birgün bir başladı bir anda