Asilzedemom bebegimd7 sende şeyde biz hiç olmazsa vajina ameliyati olmucaz ileride de 😅😅benim oğlum 33 haftalık doğdu ne yani acikligim olduğu halde suni sancı veremediler napsaydim o yüzden takmıyorum ve o zaman hiç korkmadim sezeryandan hemende ayağa kalktim 1 günde şimdi ikinci olacak onda korkuyorum bende bir oğlum dhaa var çünkü ama takma yani bende göğüs ucu yok kendi ablam emmez dedi onun ki 2 ay emdi benimki 3 yil takmican kendi bikdigini okucan
Vlog1345 Kendi isteğimle sezaryen olacağım. Kimsenin de benim anneliğimi sorgulaması haddine degil. Çocuğu vajinasından çıkarana ödül mü veriyorlar, normal doğum diye dayatanlar alttan dikişlerle geziliyor bu mu normal. Düşün insanların yakasından
keyfimin-kahyasi-misin Merymmm11 kiloya bakmakz dediğin gibi hepsi zor tabi birinin onceis daha zor birinin sonrası daha zor bı sure . Ama vycut yapisinada bakıyor bu durum normal doğum yaptım ama çok pişmanım soran olunca normal diyince iyi olmuş Diyolar sanki hiç acı cekmihorum canlı canlı seyimden dikilmemisim gibi 🥲Daha kolay olur Diyolar çok kolay aynen 28 den fazla içli dişli makata kadar dikisim vardı kolay ya 🥲🥲
Sermec27 bebegimd7 bana bir arkadaş şey demişti kendisi 2 normal doğum yapmış ben 3 sezaryen doğum yaptım sezaryen olanların günahları doğumda dökülmüyormuş cünkü acı cekmiyormuşuz 😀
sehnazz000 Sermec27 sus köpek deseydin he bazıları sırf bu yüzden vajinal doğuruyor bunu diyen çok var vajinal doğurursan günahların gider diye
ilgin22 MorKelebek54 cahil, anca seviyesiz sohbet bilir boşver hiç yazma. Yazma ki daha çok saldırcak yer arayacak 😂
MorKelebek54 ilgin22 ay sabahtan beri bunla ugrasiuorum anlatiyorum anlamiyo tovbe yarabbim ya. Bi insanin aklina hic mi bisey girmez anlamadim ki
Mejsa aycinelizsmom daha başlıktan belliydi bu buna dönecek ama bir kişi var cidden aman aman 😂😂😂 ben arada girip bakarken yoruldum herkesin azmine sağlık uğraşıyorlar bir de 😂😂😂
aycinelizsmom Mejsa sorma ya ben de okurken yoruldum gerçekten arkadaşları sabırlarından dolayı tebrik etmek lazım 🤣🤣🤣