Mavili1480 Burnosunn_annesi Benim annem umreye gidecek canım cinsiyeti belli olsa gidene kadar bir eşya alıp anneme vermek istiyorum o kutsal topraklara götürecek azda kaldı inşallah kesin olur da yapabilirim 😊🌸
Burnosunn_annesi Mavili1480 maşallah evet kesinlikle yap 😍bende bir abla gidecek öyle yapcam nasipse ramazan öncesi gidecekmiş teyze bize bol bol dua etsin inşallah 🤲🏻🥰
Mervenur055 Burnosunn_annesi evet canım sırtı dönüktü doktor çok ugraştı ama yüzünü dönmedi sonraki gittigimde dönmüştü
Burnosunn_annesi Mervenur055 benimde öyleydi 12 haftalıktı bakalım bu haft nasipse yine gidecem kesinleşir İnşallah 🤲🏻☺️
Mavili1480 Burnosunn_annesi Çok güzel olur canım annemin arkadaşı var umreye daha önce gitmiş o gün konuşurken gözünün önüne pembe battaniye geldi 😊 ay dedim hepsi bir işaret mi 🌸
Burnosunn_annesi Mavili1480 maşallah bende çok istiyorum ya nasip olur inşallah sende cinsiyet belli olmasa bile beyaz renk bişey iki cinsiyetede olur Rabbim kızçe nasip etsin duamda varsın🥰🥰
Burnosunn_annesi Mervenur055 aslında büyük baya neden söylemiyo ki bazı devlet hastaneleri 11 haftalıkken bile diyomuş inşallah en kısa zamanda öğrenirsin🤎
Mavili1480 Burnosunn_annesi İnşallah hepimize nasip olur canım 🤲 doktor kesin demezse öyle yapacağım canım haftamda erken malum kesin demezse inanmam 😂 o gün kız dedi bacak arasına kadar gördüm ama kızım diyemiyorum
Burnosunn_annesi Mavili1480 Amin evet ya son zamanlarda çok cinsiyet değişikliği oluyor insanın kafasını karıştırıyor 🥲