Miniportakal Nursema329 benlik durum değil doktorum yatış verdi ve yatacağım gün 40+2 oluyorum 40dan sonrası zaten tehlikeli oluyor artık
tomrisinaannesi Tugrali merhaba 35 haftalığım bende kendi isteğimle 28 ocağa sezeryan günü aldım biraz normal doğum hakkında bilgi verebilir misiniz çünkü çok arada kaldım normal olmaması için bi sebebim de yok 🥹
Prmftm Ben de 37+5’teyim dünden beri düzensiz kasılmalarım ve sancılarım var belim baya ağrıyor merakla bekliyorum umarım hepimiz hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz 💞
Berrinboz Ilk_bebegmm99 evet acilma 3 cmdi suni ile 7 oldu 20 dk da sonra dusa gir dediler tam ayaga kalktim geliyo diye doguma aldilar
Vildannn_46 Civcivimmbenim selammm 35+2 den merhaba bebeğimin kilosu 2400 normal mi acaba yoksa zayifmi sizce kizlar bu arada şöyle bir olay yaşadım 35 haftaya kadar kız olarak bildiğim bebeğim erkekmis 💁🏻♀️😆😆😆 başına gelen varmı acaba
Sryyyyyy pinarrcc benim de yarın sabah sezeryan 🙏🙏 inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi
parliyokralice pinarrcc Merhabaa, geçmiş olsun sağlıklı ömrünüz olsun bebişinizle ❤️ Nasıl geçti acaba anadoluda süreç memnun kaldınız mı, kaç gün yattınız, eşinizi doğuma aldılar mı gibi süreçleri paylaşmanız mümkün mü müsait olduğunuzda 🙏😊
Mihriban8 Civcivimmbenim 40+6 dayim bugun kontrole gittim hala hicbir hareket belirti yok… Bekliyoruz öylece
Luna17 @Tugrali bana da aynı şeyi söylediler takipli oldugum hastanede,sezeryan için ameliyathaneyi hazırlayın derhal dediler kabul etmeyip devlete gittim ve 3 saat sonra doğurdum bebeğimi, ki özele gittiğimde 5 cm açıklığım vardı düşünün
Seraesra Bende 38+5teyim bebeğimin kafası büyük ve 3800 gram falan doktorum bekleyelim ama normal olursa çok dilkişin olur dedi sizce haftaiçi sezeryan mı olmalıyım yoksa beklemek mi mantıklı alttan dikiş beni çok korkutuyor
Rabia-T Seraesra Bence sezeryan olun. Kafası önden gidince doğum zor oluyor diyolar. Benimkininde kafası 2 hafta önden gidiyor. Doktor bir hafta sonra tekrar ölçüme bakıp karar verecek. Doğumun zor olur dedi
Seraesra Rabia-T Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama ilk gebelik olunca çok tecrübesiz oluyorsun umarım sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize ❤️
Ustbusr Kızlar bişey danışmak istiyorum ilk doğumum 38. Haftamdayim bugün nts de sancım 90lara kadar çıktı bebeğim makat geliş cuma tekrar gel diye eve gönderdiler sizce doğum sancısı mi ben sadece regl ağrısı gibi ağrı hissediyorum açılmam filan olursa bebeğe sıkıntı olur mu sizce fark edemem diye çok korkuyorum
AslIhaan Civcivimmbenim bizde yarın 39 oluyoruz yarın gideceğim doktora bu hafta gelmezse haftaya suni sancı verecekler ama bu gün hiç rahat değilim sabaha hayrola
AslIhaan Nursema329 benim 2. Gebeliğim ilk beneğim de suyum gelmişti sancı hiç yoktu inşllh bunda kendi sancım olur yoksa felaket kötü suni sancı aynı şeyi yaşamak istemiyorum bende
Aryayldz Berrinboz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim Sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Gözünüzaydın olsun. Biraz konu dışı olacak ama yeni doğum yaptığınız için sormak istedim cevaplayabilir misiniz vaktiniz olur mu bilmiyorum. 30. Haftadayım bende. Hastahane çantasını hazırlayacağım ve ilk doğumum olacak nasip olursa inşallah. Çantaya neler konması gerekiyor? Bebek için kaç kat ideal acaba?
FNK Aryayldz canım ben kendi hastane çantası listemi aşağıdaki başlığa bıraktım detaylı bi liste bakmak istersen kullanabilirsin HASTANE ÇANTASI/ DOĞUM HAZIRLIĞI 👶🏼🏥💼
Berrinboz Aryayldz benimde ilk dogumumdu kendime 3 takim pijama bebege de 3 takim ve agiz mendili sapka eldiven corap bez alt acma ortusu islak mendil pisik kremi bir tane orta kalinlikta muslin ortu koyman yeterli. Ben fazladan buraya yazmadigim bir suru seyde koymustum ama bunlarin disindakileri kullanmadim hatta yedek kiyafetleri de kullanmadim bebek icin olanlari zaten hizli bi doğum oldu
Rabia-T Seraesra Amin inşallah😇Benim de ilk gebelik. Doktor tekrar bu durumu söylerse bende sezeryan isteyeceğim. Önemli olan bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi 😊Hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
Luna17 @Tugrali inşallah canım, yapabilirsen az da olsa yürüyüşler yap bir de hurma ve adaçayı etkılı olmustu bende sende dene istersen