BA1 Brgmde merak etme demek ki herkes de oluyo bende böyle birsey yoktu şimdi uğultu gibi biri hakkımda mi konuşuyor acaba diyorum 😁
BA1 burcul ayniyiz çok bi iş yapmiş gibi yapsam da yapsamda çok yorgun hissediyorum uyumak istiyorum hep
BA1 Ebrarhcr havalar biraz dengede olmadiği için çikamiyorum hemen üşütüyorum diye zaten bide yoruluyorum 🐥
Anneyim28 BA1 ikinci hamileliğim gece uyku sıfır ayaklarım ağrıyor bel zaten yok eğilip kalkmaktan felçli gibiyim hep spinal sezeryan sonrası oldu birde kalp çarpıntısı oluyor sürekli neden bilmiyorum
BA1 Anneyim28 yasaa işte gece işte çok sıkışıyoruz ya ayağa kalkinca sanki bütün organlarım yere düşücek gibi oluyo
Tugcebsky Kuyruk sokumu ağrısı bel ağrısı kendimi taşıyamıyorum resmen ikizlere gebeyim birdee :)) birde hareketlerinde azalma hissediyorum geçen haftalara göree bunu yaşayan var mı herhalde alanları daraldı iyice
BA1 Tugcebsky ben mutfağa giderken yoruluyorum kaldı ki bi markete falan gitmek bile lüks oldu bunada şükür RABBİM
Izge16 Karnimda agri var gaz sikismasi gibi bebek de karnimi asagi cekiyormus gibi hissediyorum size de oluyor mu aksamlari ozellikle birkac gundur var
Tfkcgl Izge16 merhaba. Bahsettiğiniz sancı 33.haftamdayım bende de başladı bu hafta. Kasıktan karnıma hatta kalbime doğru sancı acı hissediyorum bazen hareket dahi edemiyorum. Sizin geçti mi nasılsınız?
Izge16 Tfkcgl Merhaba iyi akşamlar suan 36+3 teyim bahsettigim agrilara ya alistim ya da o zamnki gibi degil daha rahatim bebisin pozisyon degistirmesiyle alakali olabilir benim yasadigim
Erd_mel Ebrarhcr Ben de sizin gibiyim 32 haftadayım bugün kontrolüm vardı ciğer geliştirici yapıldı progestanı günde 3′e çıkarttı kasılma için bir ilaç daha verdi doktor ve yatış verdi çalışabilir raporu almak için gittim ama çalışamaz raporu verdi :(
Erd_mel Ebrarhcr Ebrarhcr yürüyüş yasak spor yasak egzersiz yasak Hatta tuvalet ve yemek dışında yataktan kalkmam bile yasak