U-M_mom Kızlar sürekli lekelenmem oluyor yedi haftalık doktora gidiyorum progestan fiyile devam diyor bu lekelenme neden oluyor bazende miktarı artıyoda adet sancısı gibi sancım oluyo böyle lekelenmeyle kanamayla sağlıklı doğuranlar varsa beni bi rahatlatsa
Rabia97 U-M_mom ilk gebeliğimde 3 ay ikinci gebeliğimde 5 ay Progestan kullandım canım şuan 36.haftamdayım kendini yorma ağır kaldırma doktorunun söyledikleriyle ilerle sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Gunduzanne U-M_mom hayatım doktorun normal diyosa asla korkma. Gebelikte ilerleyen haftaların kanaması önemli oluyo ilk haftalar hep tutunma kanaması youtubede bile birsürü doktorun açıklama videoları var
BabyPelargos U-M_mom çok aşırı et ciğer kan yapıcı şeyler yeme bu ara. Hiç iş yapma sadece yat. Ağır kaldırma bir yere uzanma çömelme ıkınma.
U-M_mom Gunduzanne ya evet öyle ama böyle davm eden hiç görmemiştim leke şeklinde olur biterdi bugün akşama kadar peçeteye hep pembe pembe leke geldi
Gunduzanne U-M_mom oluyo hiç korkma doktorunun ne söylediği çok önemli gerisini düşünme şıp diye kesilir
U-M_mom Deletedmom_121 polikistik over var dedi yatacan dedi düşük riskin var dedi ama bebek sağlıklı dedi çok şükür
Deletedmom_121 U-M_mom Sen stres yapmamaya çalış ters bir durum olursa doktor ona göre yönlendirme yapar
Fatmayarennn U-M_mom benim de ilk haftalarda kanama olmuştu ama çok afedersiniz lavobada peçete ile silerken geliyordu çok olmuyordu fitil verdi Dr devam edince iğne ye geçiş yaptık daha sonra çok şükür kesildi stres yapmayın yoksa daha da artıyor
Fatmayarennn U-M_mom polikistik over varmış sanırım sizde daha önceden bende de vardı benimde pembe kanamam olmuştu ondan kaynaklı da olabilir