Marsilyasabunu Almak istiyorum bu ay bu markayı kullanan varmı otomatik ve fiyatı uygun çok pahalı olanlardan istemiyorum zaten kullanıp kullanılmayacağı belli değil bir philips avent Biberon seti iyi mi kullanışlı mı siz hangi markaları tercih etiniz
Babyybabyyy Marsilyasabunu kullanıyorum. Daha bugün kullandım çok güzel. Ben yüksek derecede kullanıyorum çok memnunum. Ben şarjlı olanı aldım.
Elfcmk20- Ben aldım ama daha kullanmadım kullananların yorumlarından esinlenip aldım önceki wee baby di bu sefer değiştirdim 2 li olandan aldım
irser Marsilyasabunu var bende aldim simdilik guzel duruor elektrikkli trendyoldan 600 e aldim bence guzel temiz de gozukuyor
ipos Babyybabyyy şarjlı dediğiniz giyilebilir olan di mi? Ben de onu almak istiyorum ama emin olamamıştım
Marsilyasabunu Melisaatik ben alıcam ya yorumları çok iyi herkes memnun bir de ebebektekiler çok pahalı Philips event falan 5000 yazıyor hayatta o parayı vermem ben çok mükemmel bi alet de olsa ne kadar süre kullanıcam kullanıcakmıyım bilmediğim şeye o kadar para vermek mantıksız onun yerine alınması elzem şeyleri alırım daha iyi