birperimasali tuvalete cikmam gerek cikamiyorum üstüne resmen basurum yani canım cok acıyor 30. haftadayız. sizde oldu mu? nasıl hafifleyebilir
Benmelda birperimasali bende de aynı durum oldu demir ilacımı değiştirince biraz daha düzeldi . Yürümek en güzeli
Happymothers birperimasali zeytinyağı içebilirsiniz veya bol bol su, karbonhidrat grubundan bi süre uzak kalın ben de vardı suyu arttırdım sonra düzelmeye başladı bol bol meyve yiyorum ve katı yiyecekler, hazır gıdalar yerine sulu yemekleri tüketiyorum daha çok
Fatma5806 birperimasali ay benim oldu canım çok üzüldüm 38. Haftada doktora diz çöküp ağlamıştım ilaç vermişti lavaboya rahat çıkmak için o şekilde çok azda olsa rahatladım şimdi 2. Gebeliğim ve başladı yine😔
birperimasali Fatma5806 gercekten kulağa sacma gelir baskası bilse ama o kadar can sıkıcı bir durum ki hak veriyorum ağlamanıza dahi
Evrimnbe birperimasali bende şuan 34deyim 30dan sonra aynı şekilde olmayan hemoraid ortaya çıktı sanırım bebek büyüdükçe baskı yaptıkça oluyor acı yok bazen kaşınıyor ve orada şişlik var baloncuk gibi kabız olduğum zaman acıdığını farkediyorum ama çok sık kabız olmuyorum. Tavsiyem 2 adet kayısı 1 adet gün kurusu kaynamış 1 bardak suda bekletin 10 dakika önce kayısıları yiyin sonra suyu için 3 sabah aç karna düzenli yapın gün içinde türk kahvesi vs içerseniz bu süreç de bağırsaklarınız çalışır bende çok işe yarıyor deneyin hemoraid hamilelikte oluyor çoğunlukla inşallah doğum sonrası geçer. Bir de muz çok tüketiyorsanız bi kaç gün ara verin muz kabız yapabiliyo