Momcrn Ben 6ay önce 2.bebeğimi aldım kucağıma sezeryan ile korunmamıza rağmen şimdide 3.hamileyim korkuyorum😔
01180322 Momcrn bebeğim 5 aylıkken ogrendim şimdi kızım 11.5 aylık bnde 29+3 , bu hamileligim kolay geçiyordu ama 6. Ayla beraber yürüyemez oldum halbuki kilolu da hamile kalmadım , son 2.5 ay nasıl geçicek dihe düşünüyorum
Elifmehmetemin Momcrn ben kızım 3 aylıkken kaldım hamile oğlumla arasında 1 sene var sadece herkes ikiz sanıyordu onları kızım şimdi 5.5 yaşında oğlum 4.5 ve şuan 3.cu bebeğime hamileyim rabbim onuda sağlıkla afiyetle kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🤲 evet aynı anda büyümeleri zorluyor ama en azından birbirlerine arkadas oluyorlar
turkan403 Momcrn 9aylıken kaldım ikinci kızımda 31+3 olduk başlarda bilmiyodum ama gitikce zorlaşıyo Rabbim yardımcımız Olsun inşallah🤲 üc sezeryan nasıl olucak bilmiyorum bende🤦♀️
Momcrn Benim gibi olan varmı aranızda ve ya bu durumu yaşayıp sağlıklı bi şekilde doğumunu yapan lütfen moral verin
turkan403 Momcrn eved artk bazen yürüyemiyorum bel ağrısı ztn yoktu son aylarda cıktı iki kücük çocuk da olunca artk 5parcaya bölündm bana doktor 5.6sene ara vermelisin demişti ama ben kalmşım😵💫
Momcrn metemom_ 😂😂evet canım şu 3 ayda bir yapılan iğneler var ya o zıkkımla 😂 ilk zamanlar da geri çekilmeyle korunuyorduk işte
metemom_ Momcrn ay bende tam o iğneden yaptırsam diyordum 😂😂 hayırlı olsun askom inşallah kolaylıkla büyütürsün
Momcrn metemom_ amin canım çok korkularım var ya benim destekçilerim de yok buda gözümü korkutuyor birde tam spora başladım yaza fit giricem diyordum 😂😂yaz bana girdi
metemom_ Momcrn senle aramızda iki ay vardı benim bebiş 4 aylık oldu o kadar korkuyorum ki hamile kalmaktan çok zor bir psikoloji gerçekten sabır gerektiriyor
Momcrn metemom_ psikolojim alt üst oldu zaten benim destekçimde yok etrafımda doğru düzgün 1 tane insan yok maalesef kendimi değilde çocuklarımı düşünüyorum hep diyorum ben bu doğumdan sağ çıkarmıyım ya çıkamazsam çocuklarım ne olur hep onlarda aklım rabbim bana güç verdiği sürece herşeyin üstesinden gelirim ama eşinde dahil kimse destek olmuyorsa zor
Aydn Bende ikinciye 7 aylıkken kızım hamile kaldım korunurken.simdi isteyerek hamile kaldım. 2 yaşında küçüğü ilki 3 yaşında .aradan zaman geçince kadınlara anne olma isteği geliyor sanırım.ama şimdi başıma gelicekleri düşününce korku sardı.naska düşünmüyorum
Neferut Momcrn Bende Bebeklerimin arasında 1 yaş olsun istiyorum ama korkuyorum doktor en az 2 sene dedi çünkü
Aydn Momcrn ikiside kordon dolanması yüzünden sezeryan oldu ikisinide normal istemiştim.ama 3.ye normalden korkuyorum yırtılma falan oluyormuş.ama genede danışıcam.ilkinde 15 güne iyileştim kimse yoktu tek ayağımın üzerinde zıplayarak işlerimi yaptım.uzrrine basınca diğer ayağımın ağrı oluyordu ama 15 güne iyileştim.2. tam olarak iyilesmem 40-50 günü buldu.doktorumu değiştirmiştim.bilmiyorum sanki eli daha agırdı
Aydn Momcrn ikiside sezeryanla oldu.tabiki agrı oluyor.ama ilaç kullanılıyor.okadar dayanılmiycak gibi değil korkmayın
Aydn Momcrn ilki spinaldi güzeldi ama ikincide uyusmadı ve genel oldum ağrıyla uyandım o zordu spinal daha güzel