Valla benimde 20+4te 340 gramdı şimdi 22 haftalik oldum durum ne bilmiyorum
23+1deyiz, 622 gr normal dedi. Büyüme oranı hakkında bilgim yok ama biraz beslenme ile düzelebilecek bir şey. Sıkmayın canınızı 🌸
Aysefee bizim ki 27 haftalık 750 gram dedi doktor ama normal dedi son 3 ay içinde bebekler daha hızlı kılo alıyormuş bende takıyorum ama olsun 1 hafta sonra tekrar bakılacak 28 hafta olduk bakalım ilerleme var mi 😕
    Aysefee 24+5im bgun kontrolum vardi 24+1 dedi 655 gr ortalama 28, 30 cm dedi 4 gunu takma büyüdükçe ara kapanir gayet iyi durumda dedi doktorum
    Dilekemre sordum canım az mı pekı kılosu dedim doktorum yo normal yani kafana takma bu son 3 ay içinde daha hızlı kılo alır bebekler sen sadece yemene dikkat et yiyemıyorsan da az ve sık ye dedi ama bende düşünüyorum düşünmüyor değilim yemek de pek yıyemıyorum işhatım yok 😕 aynen sağ salım alsak kucağımıza 😕 gerçi Allah Kerim bu son 3 ay belki kilosu gelişimi normale döner o yüzden sık sık yiyorum dikkat ediyorum az da olsa dakıka başı Birseyler atıyorum ağzıma
      Aysefee tam 25haftalık olduk bugün. 775 gr ddi doktor güzel ddi. 2gün önce Cerrahpaşa da 650 gr ölçülmüştü. Bi hafta önce başka bi doktor 700 gr dedi. Cihazdan cihaza fark oluyor sanırım. Çok takma kafana. Kilo son zamanlarda hızla alıyormuş bende geçen gün öğrendim. Sen dikkat et yine de yemene içmene üzülme 🙏❤️
      Doktor bana karın bölgesinin bi hafta geriden geldiğini söyledi kilosu da azmış haftasına göre oyüzden sizinkileri merak ettim,yemeği daha çok artırdım çok hareketliydim yürüyüş vs çok yapıyordum yediklerimi oyüzden mi yaktım bilmiyorum yürüyüşü de bıraktım😕
      Bir arkadaşımda da ayni sorun varmış dr u muz yemesini önermiş muz çocuğun gelişimini hızlandırıyormuş ben de her gün muz yiyorum kahvaltıdan bir saat sonra ara öğünde. insallah sağlığına normal gelişimine kavuşur bebeğiniz ☺️