ozlemprlk16 igvescarim multivitamjn ocean mumy kullaniyorum demir için takciye sidefer kullaniyorum d vitamini de yine ocean d vitamini kullaniyroum
nur233 igvescarim ferro sanol ve elenatal 2 kullanılıyorum bunlar doktorumun verdiği ilaçlar siz kendi doktorunuza danışın bence 🌸
myavocado igvescarim multivitamin pregnommax, demir ocean, magnezyum,kalsiyum,çinko,d vit osteocare kullanmıştım doktorumun önerisi ile
ozlemprlk16 nur233 ben 35 haftadayim ama nerdeyse başından beri kullaniyroum ben belki sizin ihtiyacınız yoktur diye vermemiştir doktorunuz
Nazli987 Multivitamin ocean mumy Demir gyno ferro sanol D vitamini doktorum önce ocean d3k2 vermişti ama şimdi coledan d3 kullanıyorum
Limse Nazli987 merhaba gyno ferro sanol kabızlık yaptı mı sizde 13 haftalıkken doktorum vermişti. 16 haftalık oldum hala cesaret edemedim kullanmaya normalde de kabızlığa müsait bi yapım var.
Nazli987 Limse kabızlık değil ama mideme dokunuyor yine de ferruma göre iyi bi ilaç olduğu için içiyorum
igvescarim Kızlar benim daha çok yeni 5 haftalık cuma günü doktora gidecem bana devletin olanları yazmasın o yüzden biraz araştırdım birde folik asit almam lazım tabiki alacaklarımı doktora göstereceğim benim vitaminlerim çok düşük en son demirim 6 çıkmıştı 🤦🏻♀️
mrp2023 igvescarim beta hcg 3000 üstü olunca karından gözüküyormuş benim 7000 üstüydü karından gördük keseyi folik asitte imom kullanıyorum
mrp2023 igvescarim folik asitli multivitamin demir ilacını ve magnezyumu doktor yazıyor diye biliyorum
caglasb Tüm vitaminlerin olduğu elenatal 2 kullanıyorum. Demir için sidefer toz şase kullaniyorum bir de magnezyum kalsiyum için de microbon k kullanıyorum. Sigorta karsilamiyor hicbirini ama gayet güzel takviyeler eczacı da doktorum da bunları öneriyor kabizlik vardı aksine şuan hic kabiz olmuyorum baya rahatladım sanırım demir ilacım rahatlattı bagirsaklarimi üçünün fiyati toplasam 1500 lira falan aylik ediyor ama hic yan etki vs yaşamadım tavsi ederim ozellikle elenatal 2′yi her gebe kullanmali dogum sonrasi da elenatal 3 ile devam edecekmişim
gulsenbth igvescarim demir ilacı olarak fertamir, magnezyum olarak magnimore plus, d3 olarak vitafenix d3, b12 olarak da ocean b12 kullanıyorum. Tabi hepsini doktorumun tavsiyesi üzerinde alıp kullanıyorum.
Eylul41 igvescarim D vitamini oceand3 damla Vitamin olarak regenesis max Magnezyum magnorm 360 Demir ilaci sidefer
caglasb Rmys0 ben kilo almadim gibi bebek 300 gr olmus 19 hastalığım. Ama bende fazla bi kilo yok ayni kilomdayim.en fazla 1 kilo belki almisimdir bebege yariyor bence