mavikelebek54 Hamileliğim yeni tüp bebekle oldu bugün pozitif haberi aldık çok şükür takibi yapılacak ama şimdiden doktor arayışına girdim. Sakarya’da önerebileceğiniz doktorlar kimler? Remzi eren ve Aslıhan kal kaymaz için tavsiyeler var mı?
S123Mrv mavikelebek54 Sedat umura gidiyorum, çok ilgili anlayışlı bi doktor tavsiye ederim kliniği var adatıpta olacak doğum inşallah
Sumeyyeky mavikelebek54 3. Gebeliğimde remzi eren ultrason ekranına bakıp bu bebek ölmüş diyip arkasını dönmüştü kim sorsa gitme derim bir insanda merhamet olacak önce neyse bende tüp brbek annesiyim beyhekimde orhan solakoğlu tüp bebeğe yönlendirdi takibi o yaptı doğumu da onunla yapmıştım tavsiye ederim mutlaka hayırlı olsun ❤️
Elifyol mavikelebek54 dr ilker ali çerci kendisi perinotolog riskli gebelikler uzmani cok deneyimli ve tecrübeli pişman olmazsınız tavsiyemdir
brcaslan mavikelebek54 gebeliğim yok ama iki kere muayeneye gitmiştim ilgili güleryüzlü ben sevdim suan hamile kalsam ona giderim yine
mavikelebek54 Sumeyyeky ben Remzi beyden memnun kalmıştım ama şimdi reçeteli ilaç lazım olduğu için gitmek istemiyorum. Dediğin doktoru hiç duymamıştım araştırayım onu da teşekkürler