tazegebesss Parinas Ayyy dediğin gibi yaptım canım 7 haftalık dedi bu kadar büyük olamaz çünkü geç döllenme oldu ☺️🥹👶🏻🤰🏻🩷💙🙏🏻
tazegebesss bengonca Allah razı olsun yarın gideceğim doktora darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşAllah 🙏🏻🤰🏻👶🏻🩷💙🦋🥹
tazegebesss Eda42_ Canım doktorla konuştum artık kan vermene gerek yok yarın gelirsen vajinal ultrason yaparız pazartesi günü gelirsen karın ultrasonunda görürüz dedi bebek içinde 4 haftalık dedi 🥹🦋🙏🏻🩷💙
tazegebesss Kızlar doktor yarın vajinal ultrasonda görürürüz pazartesiyi beklersen karın ultrasonunda görürüz dedi bebek içinde 4 haftalık dedi 🥹🤰🏻👶🏻🦋🙏🏻🩷💙
tazegebesss Eda42_ Evet alttan baktırmak istemiyorum pazartesi gününe kadar hem iyice büyür belki kalbi bile atmaya başlar Allah’ın izniyle 🙏🏻🤰🏻👶🏻💙🩷🌸🥹
Eda42_ tazegebesss İnşallah inşallah tekrar kanda verme artık sağlıklı gebelik oluşur inşallah amin amin 🤲🏻🥰🤰🏻🤰🏻🤲🏻
tazegebesss Eda42_ Amin Ecmain 🙏🏻🤲🏻🌹Doktorumda artık kan vermene gerek yok dedi gayet iyi dedi beta artışıma inşAllah canım biraz kasılmalarım var rahmim büyüyor galiba 🥹🥲🤰🏻👶🏻
Eda42_ tazegebesss Evet canım kese büyüyecek bebek büyüyecek yer bulacak kasik ağrısı normal kahverengi akıntı olmasın aman o zaman korkulur inşallah olmayacak öyle bir şey sen şimdi tadını çıkar hamilesinn 🤰🏻🤰🏻🤲🏻💓💓💓🥰🥰
tazegebesss Eda42_ İnşAllah canım güzel kolay bir gebelik geçirmek istiyorum Allah’ın izniyle 🙏🏻👶🏻🤰🏻🌸🩷💙🦋
Eda42_ tazegebesss İnşallah inşallah sağlıklı kolay rahat hamilelik yaşarsin inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻🥰