Aylaa123 Kkklelp benim arkadaşım gidiyodu geçen sene memnundu bende çiğdem kılıçta doğum yaptım bende memnun kaldım
1234kade Kkklelp bende seher hanıma gidiyorum ama ne bilim anlatıldığı gibi değildi sanki hemen hızlı hızlı anlatıp çıkmamı istedi sanki ameliyattandan yeni gelmişti odasına pek şey yapmadı beni
28ayse_ Kkklelp ben şuan koray beye gidiyorum çok iyi doktor arkadaşımı da ona önerdim çok memnun kaldı
Kkklelp Aylaa123 acaba nasıl bende Koray hocaya gidiyorum ama bilemedim benim arkadaşımda çiğdeme gidiyor 🤔
Aylaa123 Kkklelp arkadaşım normal yaptı ben sezeryan yaptım çiğdem hanım sonuma kadar normal doğumcu bir doktor ama benim bebeğim makat gelişliydi ve haftam dolmustu mecburi sezeryan oldum
Kkklelp 1234kade Koray hoca hiç öyle değil her gitmemizde 1 saat duruyoruz odada ama işinde nasıl acaba yorum almak istedim
Dilaraydin 1234kade seher hanım çok övülen bi doktor fakat hiç iyi değil eşleri bile odaya almıyor bazen moduna göre değişiyor biraz da sinirli
1234kade Kkklelp ya zaten herkes memnun diye gittim diyorum ya ilk izlenim bende şansa o gün pozitif enerji vermedi
Kkklelp 1234kade aa o konuda Koray başka ya her gitmemizde sohbet muhabbet 1 saat en az 45 dk işindedir iyi diye duyuyorum ama işte yorum almak istedim sizlerden sezeryancı doktor gibi geldi bana
Aylaa123 Kkklelp memnun değilseniz değiştirin yüzyıldaki doktorların cogu iyi doktor seher hanımda iyi ama çok yoğun çok bekletiyor bide gece doğuma gelmiyor o . Çiğdem hanım benim doktorumdu zaten kemdisinden çok memnundum
Kkklelp Aylaa123 canım memnununm aslında ama arkadaşla kıyaslıyorum 2 cihazla bakıyor diyor açlık tokluk şekere bakmış benim doktorum tahlil istemedi hiç neden acaba ordan herşeyin yolunda olduğu içinmi onlar düşündürüyor beni
Dilaraydin 28ayse_ bende koray beye gidiyorum o kadar ilgili o kadar güzel anlatıyor ki herşeyi çok memnunum