Minikkuzum00 akkrn ben de o haftalarda bıraktım 19. Haftada tekrar içtim şimdi bıraktım rahatım 21 haftalık olduk ve ikizler. İkizlerde bulantı çok oluyor bendede çok oldu o ilacı içmeme rağmen bulantım çok oldu
akkrn Minikkuzum00 bana ilk başta fayda etmemişti bile ama şimdi de bırakınca kötü oluyorum işte. 16. haftadan 19’a kadar dayanmaya mı çalışmıştınız neden tekrar başladınız yoksa bulantı kesilip tekrar mı başladı
buseucarr akkrn 13. Hafta benim 6. Haftadan beri kullanıyorum bende yaptı sanki bilmiyorum 🥲 bu saatlerde bulantı çok şiddetleniyor sabahları ise sırf sarı su
Minikkuzum00 akkrn hayır gayet iyi gidiyordu bulantı olmuyordu 19. Haftada rahatsızlandım aşırı kusma bulantı oldu acile gittim baya kötüydüm 1 hafta 10 gün kadar tekrar içmeye başladım. Ama şuan sıkıntı yok iyiyim
Mejsa akkrn ben 12den 16ya kadar kullandım sonra bıraktım kendiliğinden ara ara içmiyordum denemek için sonra gerek kalmadı bir kutu bitirdim sanırım sadece
Smile0 akkrn 17. Haftaya başlıyoruz hala ilaç içmediğim gün yok. Gece 2 tane içiyorum 1 gün içmeyim dedim zehir oldu istifar falan ettim. İlacı 1 e düşürdüm yine olmadı. Ne zaman bitecek bu bulantı bilmiyorum.
dygsss akkrn iki üç gün zorladı sonra gaçti şuanda 18deyim çok nadir oluyor aç karna falan artık 12ye girerken prilam da kesmiyordu bani prizin diye bi ilaç vermişti doktorum
LadyX akkrn ben 8.haftadayım bırakamadım bir gün bitmişti yenisini almadım belki ihtiyacım yoktur diye ertesi günüm mahvoldu. Bırakabileceğimi sanmıyorum
Smile0 akkrn Bilmiyorum bırakacağım günü bekliyorum 😔 diğer bulantı ilaçlarını doktorum pek önermedi en zararsızı bu dedi.
Deleted33000 akkrn bağımlılık yaptığını sanmıyorum canım beni artık oda kesmiyor doktorum prizin yazdı bide çok bulantı olan günlerde zofran yazdı aç aç dolaniyorum açıkçası
Baby_B akkrn 7-14 hafta arasi hep kusuyodum icsemde ,ictim hep. 24 gibi birakabildim oncesinde denesemde icmeden duramiyordum hasta gibi yatiyordum icmezsem Simdi 29+4 deyim cok sukur artik yok sorun 🥰
Masym34 akkrn doğum yaptığım gece bile içmiştim zaten zararlı bir ilaç değil ama keşke doğal yolu olsa
myangelson akkrn yok hiç etkilememisti beni bunda da içmedigim zaman ertesi gün mide bulantısından birşey yiyip içemiyorum su falan icemiyorum o da çok etkiliyor beni o yüzden teke dusurdum ama deneyebilirim belki yine bulantı geçmiş mi diye 😅
akkrn myangelson aynen öyleyim şuan ben de yok ya ben de tekrardan içeceğim çünkü gerçekten su içememekte büyük zarar aslına
Diloo54 akkrn daha öncede belki bırakabilirdim ama kusmaktan korktum hiç bırakmadım 37 de deneyim dedim öylelikle bıraktım