Masal7778 Kizlar karnımin o tarafı bir anda sertleşiyor toparlanıyor sanki Perşembe günü randevum var acilde de bakmıyorlar ilçedeyim bu normal bir durum mu yaşayan var mi
Zuzu_23_23 Masal7778 bende de oluyor canım 29+3üm bende karnım sertlesiyor kendini topluyor benimde Perşembe günü randevum var ekstra benim sırtım goguslerimin altı da ağrıyor
myangelson Masal7778 toplanmaya karşılık sancı yapıyorsa veya sürekli tekrarlayan bir durumsa yani düzenli oluyorsa doktora gitmenizde fayda var.
Beyzanur13 Masal7778 doktoruma özellikle sorduğum bi soruydu bu bende korkmuştum ilk yaptığı zamanlar doktor bu aslında yapmasını istediğimiz bi şey iyilik hali demek dedi kendi kas gücünü deniyor kamburlaşıp açılması kendini yavaştan doğuma hazırlıyor demek dedi
Sinemmm_23 Masal7778 28+2 haftalik gebeyim ayni sorun bendede var normal dedi doktor bugun nst ye girdim cihaz baglanir baglanmaz kendini tas gibi topladi O ara sordum normal dedi
Sergul1425 normal evet bebek büyüdüğü için hareketleri daha sert hissediliyor bnm hem sertleşme var hem sağ kasıkta ağrı dün gittim sancım da çıktı magnezyum içiyorum bi tık da olsa rahatlatıyo
Masal7778 Sergul1425 benimde Perşembe var bana magnezyum vermiyor doktor çok kötü oluyorum bacak ağrısından falan
Sergul1425 Masal7778 bn rica ettim yazdı bana normal de bnde içmiyodm ama dünden sonra mecburen başladım kasık ağrısı çok kötü
Masal7778 Zuzu_23_23 benimde bazen sırtım ağrıyor temizlik yaptığımda doktor sırt ağrısına normal demişti ama bu toplanma bu hafta olmaya basladi
minussset Zuzu_23_23 ne durumdasınız ? Benimde göbek deliği etrafında sanki birşey şişiyor sonra iniyor . Galiba bebek bir yere toplanıyor. Doktora gittiniz öi
minussset Zuzu_23_23 ne durumdasınız ? Benimde göbek deliği etrafında sanki birşey şişiyor sonra iniyor . Galiba bebek bir yere toplanıyor. Doktora gittiniz öi
Masal7778 myangelson düzenli değil sancı da hissetmiyorumbu hafta olmaya başladı ama Perşembe günü randevum var çok teşekkür ediyorum herkese
minussset myangelson şey benimde ayağa kalkınca hemen oluyor . Sırt üstü Yatıncada oluyor ama dokununca gidiyo . Yemek yapmaz oldum randevuma 3 hafta var. Olabildiğince yatıyorum. Panik yapmalımıyım
myangelson Masal7778 bu haftalarda başlayabiliyor yalancı sancılar kasılmalar dediğim gibi olmadığı sürece sıkıntı olmuyor bana doktorum öyle demişti
minussset Masal7778 ne durumdasınız ? Benimde göbek deliği etrafında sanki birşey şişiyor sonra iniyor . Galiba bebek bir yere toplanıyor. Doktora gittiniz öi
myangelson Masal7778 rica ederim siz yine de doktorunuza söyleyin bu durumu gidince tabi doktorunuzun görüşü de önemli 🌸
Sinemmm_23 Meryeli nefes almakta zorlanıyorum bıde sancım çok oluyo kendını toparladıgında ama hoşuma gıdıyor benım sertlesınce elımı dokundurdugumda hıssedebılıyorum elını ayagını falan acı vermesıne rağmen mutlu oluyorum 🙂
Sinemmm_23 Meryeli aynen genelde normal zaten son asamalara gelıyoruz bebegımız ve vücudumuz doğuma hazırlanıyorlar saglıkla kucagımıza alalım inşallah🌸
minussset Masal7778 ne durumdasınız ? Benimde göbek deliği etrafında sanki birşey şişiyor sonra iniyor . Galiba bebek bir yere toplanıyor. Doktora gittiniz öi