yeni_anne2 İki merdiven inip çıksam zorluk cekıyorum nefes nefese kalıyorum yaşamak güç oldu sanki birazz 😢
ezgiasilsoy yeni_anne2 bende çok göbek çıkmadı ya ama içe doğru büyüdüğü için bütün organlarım ağzımda sanki. Bende biraz öne doğru çıksa da organlarımı salsa diyorum 😂😂
Xzzz ezgiasilsoy siz eşittir ben 31 haftalık dışarıdan doğru düzgün belli bi şey yok kalbim ağzıma girecek midem yemek boruma yapışmış şekilde hissediyorum ve gerçekten rahatsız ediyor
Aslaninannesi_ yeni_anne2 benim bebeğin kafası yukardaymış bide inanılmaz göğüs kafaseim patlayacak gibi
ezgiasilsoy Xzzz evetttt bende 32+4üm. İki adımda taş taşımış gibi oluyorum. 2 kaşık yemek yiyorum sanki dünyaları yemişim😂 çok zor Allahım hepimize yardım etsin 😂
yeni_anne2 Balbebek012 işte asıl zorlayan göbek yarım dünya gibi göbeğim varr nefes almamı zorlaştırıyor fazlasıyla maalesef merdiven inip çıkmak eziyet oldu bu gidişle artık evden çıkmıycam sırf bu sorunu yaşamıyim diye
Balbebek012 yeni_anne2 öyle iyi anlıyorum ki seni ben de buna benzer post açacaktım kapı kapalı duş alamıyorm mesela havasız kalıyor gibi hissediyorum oturup kalkarken bile sanki nefesim zorlanıyor neyse senin az kalmış annesi sonlardasın artık🥰
yeni_anne2 Balbebek012 ne güzell anlattınız gerçekten aynı şekilde bende öyleyim sabah uyanır uyanmaz kapı pencereli açıyorum eve temiz Havva oksijen girsin diye iyi kötü idare ediyoruz çok şükür hayırlısı artık sağlıkla gelsinler inşallah 🌸😊