Tazeanne74 28+4 haftalık olduk kızımla bugün doktor kontrolümüz vardi.Doktorumuz bir sıkıntı yok haftasına göre herşeyi iyi dedi💓
crescent___ Tazeanne74 31+5, garip bir şekilde hamileliğin ilk zamanlarında yaşamadığım duygusallık ve hassasiyetleri yaşıyorum normal midir diye kendimi sorguluyorum…
Gizemnur1111 Tazeanne74 merhabaa bizde 22 haftayız kızımla detaylı ultrason günümüzde çok şükür her şey yolundaymış gününe göre 4 gün geri dedi sadece biraz daha bebeğe kilo aldıran şeylere ağırlık vereceğim
01180322 Tazeanne74 29+3 bizimde bugub 1170 gram olmuş miniğim. Mart a kaç ay vst daha geçmek bilmiyo😂
Fatmadali Tazeanne74 bende 28+4 üm :) sürecimiz riskli ilerlediği için sürekli yatıyorum annemde kalıyorum. Onun duygusallığı var evimi düzenimi özlüyorum bide mide sorunları çok zorluyor ama çok şükür kızım iyiymiş haftasına uyumluymuş o yüzden keyfimiz iyi şükür halimize 💕🌸
seyma0661 crescent___ 30+1deyim bende bugün çok duygusaldım devamlı ağlamak istedim depresyona girmiş gibiyim :(
crescent___ Tazeanne74 sanırım ilerledikçe hormonlar artıyor, ben başlarda böyle değildim çünkü siz nasıldınız?
seyma0661 Tazeanne74 ay bilmiyorum saçma sapan bi şekilde kötüyüm :( normalde de duygusaldım ama hamilelikten sonra duygularım alınmış gibiydi baya ketumdum 😂 sonlara doğru hormonlar anca etki gösterdi heralde
Tazeanne74 Fatmadali senin ve bebeğin sağlığı iyiyse gerisini pek düşünme kafana takma rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😘💜
Baby_B Tazeanne74 29+4 deyiz En son 28+6 da gorduk kizimi Mart annesi olacagim ama doktorum son adet tarihimi düzenlemisti Düzenlenmis olanla degil gercek son adet tarihimle uyumlu ilerliyormus O nedenle subat anneside olabilirim🙈🙈 Heyecanli bir ilerleyis soz konusu🥰 Saglikla gelsinler
Tazeanne74 Baby_B benimde adet tarihiyle değil sonraki haftalardan dedi rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Dilek_aslndg Bizde 29+0 ız doktor kontrolümüz ayın sonunda bende bebişimi görmek için bekliyorum artık geceleri uyutmuyor beyfendinin hareketleri daha tepkili olmaya başladı ama beni çok mutlu ediyor bu günümüze şükürler olsun 😍😊