Aylaa123 Nurr384 ikisinide aldım ama suan törpüyü kullanıyorum bebeğim 2 aylık korkuyorum kesmeye elini keserim diye törpü benim daha kolayıma geliyor
nununundunyasi Nurr384 ilk doğduklarında genelde uzun oluyor tırnakları törpüyle kısaltmak zaman alıyor ve zorluyor ben ikisini de aldım kesip törpülüyorum
hhaziran Nurr384 tırnak makas setinin içinde makas ✂️ gibi olanda vardı en çok onunla rahat kesebilmiştim
myavocado Nurr384 her iksii de kullanılıyor, uzun olduğu için direkt törpü ile yapamadım ben. önce kestim sonra kenarları sivri kalmasın, kendini çizmesin diye törpülüyorum.
Dunyam28 Nurr384 törpünün hiç konforlu bir şey olduğunu düşünmüyorum, ilk çocuğumda tırnak makası kullandım çok pratikti, ikinciye yine tırnak makası aldım simdi
Almira_ Nurr384 bence törpü her türlü alınmali. Makasla kestikten sonra sivri yerleriyle yüzünü çizebilir. Bende ikisi de var. Hiç kesmeyip direk torpulemeyi düşünüyorum. Çünkü etini falan keserim diye korkuyorum ama.kesersem de mutlaka törpü kullanırım
dilaradoyan Nurr384 makas artı törpü her ikiside lazım. Tırnakları çok çabuk uzuyor ve makasla kesmek daha makul törpü biraz zahmetli. Ama makasla kestikten sonra da mutlaka törpü yapıyorum kenarlarını yuvarlatmak için