Asli_yazici1 Kızlarr selam 14+2 haftalık hamileyim. 78le hamile kaldım hala aynıyım 2 gündür karnım daha büyük ve yuvarlak geliyor bana ama bu kadar erken çıkar mı? Zaten biraz kilolu hamile kaldığım için anlayamıyorum
Gunduzanne Asli_yazici1 bu haftalarda bazen büyük bazen küçük görünebilir karnın. İç karnın genişse yani bebeğin yeri genişse daha az görünür karnın benim geniş mesela çok belli olmadı 30.haftaya kadar
Deleted33000 Asli_yazici1 bende 14+4 um en baştan beri hep bulnti kusma derken kilo verdim karnım dümdüz oldu iki de çocuğum var onlardan kalan biraz yağlar vardı göbekte ama benim çıkmaya başladı senin de dediğin gibi karnım yuvarlk oldu belli ki bebişten 🤭🤭🤭
yeni_anne2 Asli_yazici1 31 haftadan sesleniyorum şuan evin içinde nefes almakta zorlanıyorum diye kocaman göbeğimle dolanıyorum 😂🤣 çokta lazım değil dermişim 😆
sehnazz000 Asli_yazici1 ilk hamileliğimde 6.ayda Bunda daha 3 aylık ama bazen aşırı şişiyor baya belli oluyor
Asli_yazici1 Deleted33000 yaa ben veremedim ama almadım en azından diye seviniyorum 🥲 demek ki bebişlerden
Mommy23 Bende 53 kg ile hamile kaldım 17. Haftamda göbüş kendini belli etmeye başlamıştı şimdi 26 olduk gören herkes şok oluyor 😅herkes zayıf halime alışmıştı diye galiba
Baby_B Asli_yazici1 cikar erken degil Cevrenizin anlamasi 5.ayi bulur genelde Biz sjmdi 29+4 deyiz Kocaman oldu karnim😀zorlanmaya basladim artik