gamzerk kizlar yalanci sancilar ne zaman baslio 35 haftalik oldum bugun ara ara kasiklarma.sanci vuruo gexio yururken bazen oluo gecio bumu yalanci sancilar
Emelinda gamzerk 34. haftadayım bugün benim de aynı şekilde sancılarım oldu, doktorum dinlen bol su iç artarsa tekrar görüşelim dedi, evde de yalnızım çok korktum inşallah tekrarlamaz 😢
Emelinda Zeliha66 yok henüz bağlanmadım, bu Cumartesi kontrolüm var, doktorum 32de gittiğimde bir dahaki sefere bağlarız demişti Şimdi işten geldim biraz dinlendim daha iyi gibiyim bakalım inşallah tekrar etmez sancım
Zeliha66 Emelinda nstde sancı değeri kaç cıkınca sancı var sayılıyo bi bilginiz var mı? Evet 34de baslaniyo genelde nstye. Bende aksam yalancu sanci icin gittim hastaneye nstde sancim 50cikti sancin yok dediler. Dinlen bol su ic dedi doktorum
Aynur_ma Merak etmeyin bende 33den beridir var yalanci sancilar. Eger dinlenince geciyorsa ve araliklari cok sisddetlenmiyosa kesinlikle sorun etmeyin gececektir. Dinlenin ve evet biraz stresi azaltin stresden de sanci ola biliyor.