Merve6521 Ecemakkuzu ay bende öyleyim işte 9 haftalık 3-4 kg arası gidip geliyorum yemem de öyle aşırı değil her zamanki gibi anlamadım vallahi 😀
Nananan Brc-ozyrek ilk gebelikte toplamda 10 kilo almıştım bu gebeliğimde şuan 34+5 haftalık hamileyim 6 kilo almışım
Bubu_ Jasmine2426 korse kullandım çok faydası oldu toparlanma için 4 aylık oldugunda regl başladı 6 ayda eski kiloma döndüm emzirdiğim için yemeden kesemedim maalesef
Meliselo Merve6521 benimde 20.haftaya kadar yememde artış olmadan 4 kilo aldım 21.haftaya girişte birden kilo alımım arttı karnım büyüyor 22. Haftada +8 ile yola devam ediyorum 🙈
Ecemakkuzu Merve6521 benimde öyle hatta oğlumda çok aşırı yiyordum bu bebeğimi beslemiyorum diye bile üzülüyordum anlayamadım nerden geldi bu kilo
Merve6521 Meliselo aman napalım artık içimizde bir mucize var alıyoruz ama inşallah verinizde doğumdan sonra 😀
Kubraftskci Ecemakkuzu benimkine de doktor erkek dedi bende çok yiyorum ya 18 haftalıgz sürekli olarak açım 🥲 bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğim de hiç böyle degildm kızıma hamileyken 🥹
Ella06 56 kilo ile hamile kaldım 67 kilo ile 20 gün önce 38+4 te doğum yaptım. güncel kilom 56,5 umarım daha fazla gitmez.🤨