Nuray1905 Kızlar 6+4 hamileyim henüz doktorum ve hastanem yok muayene olmadım detaylı olarak. İlk muayeneyi olup başlangıç yapmam gerek. Doğum paketi almayı düşünüyorum. Var mı önereceğiniz bir yer fiyat bilgisi doktor vs.
Mickeylover Nuray1905 lösante güzel bir hastane ben de oradan aldım. Yakınsanız özellikle öneririm. Fiyatı değişmiştir muhtemelen arayıp bilgi alın derim
Pinar06- Nuray1905 Medicana bahar hocaya gidiyorum aşırı ilgili gece gündüz ne zaman yazsam cevap verir ilaç önerir skıntılmı çözer aşırı tatlı dilli ilgili çok rahatlattı beni sigorta şirketimle eşimin iş yerinin anlaşması var bilmiyorum fiyatları bi para ödemiyorum
Sdanur1 Nuray1905 pursaklar a life nida kahya hocaya gidiyorum doktorum en buyuk şansım 26 bin anlaştık biz zam geldi mi bilmiyorum
Minikask34 Elmasekeri1 paketi nasıl alıyorsunuz bu bütün özel hastanelerde geçerli mi parasını önceden mi ödüyorsunuz ücret artışı olmaması için anlatabilir misiniz
Sudetmlk Ankara Liv Hospital’da doğum yaptım 11 gün önce ben Haziran ayında 45 bine paket almıştım şuan 70 oldu sanırım
Ates06 Memorial a gidiyorum doktor Ertuğrul karahanoğluna. 60 küsür hamilelik paketi doğum için ayrıca ücret ödeyeceğiz şekline göre
Alyask Ates06 bende memorial de doğum yapacağım paketsız dışardan doktorla . Paketin içinde doğum parası neden yok acaba sizin ?
Ndf Ates06 merhaba, ben de memorialden doğum paketi sordum ama doğum ayrıca ödenecek demediler. Siz kaçıncı haftanızda gittiniz? Siz mi istediniz sadece doğum kısmını?
Ozlemcy Merhabalar ben cemil kayaya gidiyorum kendi muaynehanesi doğumu güven hast yaptırıyor ben 95 bine almştm ama fiyat değişmiştir
Afra94 Koru Çukurambar. Fatma Aslıhan hocaya gidiyorum. 2 ay önce 52 bin doğum paketi almıştık. Ama sigortayls anlaşmayı bitirmişler. Geçen ay sekterden duydum 60 bin olmuş.
Elbu Pinar06- hangi Medicana benimde eşimin iş yeri karşılıyor bende fiyat bilmiyorum batikente gidiyorum
Pinar06- Elbu Çankaya da çok temiz hastane Batıkent’te de a life Emine gül savcı da takipliyim oda çok tecrübeli iki ayrı hastaneye gidiyorum ben ama oranın hastanesi doğum odaları temiz değil
Mickeylover Nuray1905 ben ağustosta 55 bin₺ anlaştım, detaylı ultrason da var. Ama hastane hep kullandığım bildiğim de bir hastane, oğlumu hep oraya götürüyorum. Bence bakın bi güzel bir hastane😇
Afra94 Nuray1905. Özel olunca her şekilde ilgi bekliyorsun bunun için özel istiyorsun zaten. Kanamam olmuştu ve ilgili davrandı. Ben memnunum doktordan. Sadece sigorta ile ortaklığı bırakmaları soru işareti oldu. Ama zaten ilk 28 gün yoğun bakımları ücretsizmiş.
Ates06 @Alyask hastane o şekilde fiyat veriyor. Doğum öncesi paket ve doğum şeklinde 2 ayrı paket gibi
Alyask Ates06 anladım bende dışardan doktora 25 bin hastaneye de 30 bin verecegım normal olsaydı 25 bindi hastane
Morrinah Pinar06- merhaba emine gül savcı ile oskar bey var biliyorkusunuz acaba oskar beyi ikisi arasında kalmıştım
Nurayse93 Sdanur1 Merhaba bende azönce görüştüm fiyat bilgisi için 30 bin dediler normale sezaryen 32,5 Haftamdayım. Siz en baştan beri mi gidiyorsunuz başka doktor seçeneği var mı önerebileceğiniz