Melis1140 31 haftalık olduk biz 9. haftadan beridir gidiyorum 🫠 fetal dna bana da broşür vermişti, biliyor musun diye sordu hayır dediğimde açıklamıştı sonra ben kendim araştırdım. Kan tahlilini sağlık ocağında yaptırmak gerekiyor ya zaten ilk aylarda ve 20. Ve 29. Haftada rutin kontrol oluyor ordan sonuçlarını sen götüreceksin yorumluyor gayet de . Bende enfeksiyon çıkmıştı 20. Haftada mesela tedavi uyguladı geçti çok şükür. Yani detaylı için de ben hangi hafta uygun olur diye sordum söyleyince randevu aldım. Size verilen broşürde zaten hangi haftalar hangi uygulamalar olacağı yazıyor. Siz sizin için takip etmesini mi bekliyordunuz acaba da eksik hissettiniz 🤔 yargılamak için demiyorum sizi yanlış anlaşılmak istemem. Ama hangi hafta kan veriliyor hangi hafta hangi uygulamalar rutin bunları bizim takip etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum ben, bunu doktordan beklemek biraz Absürt geldi. Forumda görmedim olumsuz yorumunu çok fazla genelde enerji tutmuyor gibi yorumlar okudum, hekim değerlendirme sayfaları iyi yorumlarla dolu 🤷♀️