babyandmomy__ Nz1 henüz çok küçük karından göremeyebilir benim 12. Haftaya kadar alttan baktı rahmim ters olduğu için
AnayimBenAna_ Nz1 bence randevunuzu erteleyin 5-6 haftalıkken gidin vajinal ultrason istemiyorsanız ama acı vs olmuyor yani banada bir kere bakmışlardı
mrsyildizmom Nz1 bende 4 haftalıkken gitmiştim ultrason ile karından bakıldı, ilk çocuğumda da 9 ay boyunca hiç alttan muayene edilmedim bir tek doğuma alındığımda alttan muayene etmişti doktor 🌸
Esra-135 Nz1 Canım benim ilk muayenem alttan yapıldı ve sonra lekelenmem oldu düşük yaptım bir de riskli gebelik denildiği halde alttan bakılması için zorladılar sanki mecburmusum gibi hissettirildim maalesef keşke yaptirmasaydim . Bakildiginda 5. Haftamdaydim . Bana sorarsan riske girme derim .
Yuuki Nz1 Hayır kese gorunuyorsa vs yapılmaz ama doktor teklif eder ya da siz edersiniz kese gorunmemis iken bakılabilir, benim ilk gebeligimde geç döllenme idi karindan görünmedigi için teklif etti bende bakılmasını istemiştim
Parinas Nz1 4 haftalık kese göremez zaten rahim kalınlaşmasına bakacaktır o da karından görmek yeterli olur. Tabi bhcg yüksekse keseyi de görmeyi deneyebilir belki alttan. Hazırlıklı gidin ☺️