Talentedmom Merhaba anneler; Yulaf hamilelikte tercih edilir mi kansızlık yapar mı nasıl yiyorsunuz ?
smyye57 Talentedmom çok faydalı bebeğe kilo aldırıyor ben çok sık tüketiyorum yulaf lapası yapıyorum yumurta pişirirken içerisine yulaf ve süt ekliyorum yulaflı sütlü yumurta yapıyorum smothielere ekliyorum yoğurtla yiyorum ☺️
Gokturkmom_ Talentedmom Yulaf bebeğe kilo aldıran besinler içinde lapa olarak tüketiyordum gebeliğimde 😊
Minnakpopus Talentedmom ben genelde smootie olarak tüketiyorum. (Kefir,yulaf,muz,kakao,çiğ fındık badem,bal,keten tohumu iste ne varsa opsiyonel)
Minnakpopus Talentedmom olur olur süt yoğurt ne varsa evde ben genelde sade kefirle yaptığım için öyle yazdım. Bazen donmuş meyveler falan koyuyorum evde ne varsa
Aylaa123 Talentedmom ben hamileyken bir bcuk su bardağı kefir ve 3 yk yulaf ve muzu blend ediyodum yanında haşlanmış yumurta ve ceviz kahvaltı öğünü olarak tüketiyodum
Aylaa123 Talentedmom hayır pişirmiyorum ben pişmiş sevmiyorum ya kefirle direk blend ediyorum yada yoğurdun içine koyup yiyorum