yesmkaya-3 Doktor 13+1 de gittiğimizde %70 erkek dedi haftaya tekrar kontrolüm var 17 haftalık olacağım orada netleşecek cinsiyetimiz ama baya bir meraklandım cinsiyetten anlayanlar bi bakabilir mi acaba elimdeki resimler bunlar 🥰🥰🥰
Angel19 yesmkaya-3 valla ben o aradaki çıkıntı anlamıyorum 😂bana 13 haftalık kesin kız dedi dün 14 haftalık gittim erkek dedi bi çıkıntı var ama anlayamadım :))yüzde 70 dediyse o çıkıntı ne o zaman ona bakarak kesin demesi lazım
yesmkaya-3 Evinbecit ilk gebeliğimde 12 hafta olmadan doktor erkek dedi araya deprem girdi bende deprem bölgesindeydim o sürede çok gidemedim kendi doktoruma 🙏🏻detaylıda kız olduğunu öğrendik doktor öncesinde öyle bir şey yaşadığım için bence o yüzden net bişey demek istemedi 😅😅net demeyince merak ediyorum haliyle
Evinbecit yesmkaya-3 çıkıntı çok belli benimde bir oglum var şuan 13+2 günlük hamileyim bende öğrenemedim cinsiyeti
yesmkaya-3 Angel19 bebeğim önceki yorumda anlattım önceki hamileliğimde biraz sıkıntı oldu cinsiyet konusunda kendime yanılmaya payı bırakıyorum dedi 😂😂😂
Angel19 yesmkaya-3 canım ben sana hak veriyorum yorumda 😂ben bi türlü anlamadım erkek dedi doktor ama detaylıyı beklicem önce bacak arası boş dedi 1 hafta sonra pipi var dediler 😂kordon da olabilir mi düşünüyorum
yesmkaya-3 Angel19 benim 13 şubatta bende heyecan ile bekliyorum detaylıyı özelde mi yaptıracaksınız devlette mi ben devletten gün aldım ama kararsız kaldım biraz belki özelde yaptırırım ilk bebeğimde devlette yaptırdım beş dakika sürmedi hızlıca yaptı
Angel19 yesmkaya-3 önce devlette yaptıracağım eğer memnun kalmazsam özel bi doktora yaptıracağım . Şuan kime gidersem gideyim cinsiyet konusunda bi acaba diyorum
Anneyimmmben yesmkaya-3 ya aşko bana 13 haftalıkken erkek dedi ama burda ki ultrasonlar çok farklı ya
yesmkaya-3 Anneyimmmben bencede erkek bebiş bu başkalarına yorum yapabiliyorum ama kendime gelince 🫢🫢🫠