Asilzedemom Rojin__321 ya ben mesela 68 den veremiyordum hamile kaldım verdim ama yedimde şimdi tekrar 4 aylık oldum 70 olmuşum 67 di hamile kaldığımda ekmek yiyorum ama hamilelik oncesi ekmek asla yemezdim ben anlayamadim
Busefe Rojin__321 bir gün ye birgün sağlıklı beslen dikkat et meselma bir gün ye bir gün diyet gibi düşün 🙈
Esra1217 Rojin__321 aldım alıyorum almaya devam edeceğim belli ki 😅inşallah sağlıkla doğarsa verilir yaaa
Rojin__321 seyma0661 kız kilo verdim ama yiyince geri alıyorum ben hiç mi canımın istediği birşey yiyemeyecegim😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Asilzedemom Rojin__321 kilom 68 de kaldı ilk dogumdan sonra doğum kilom değil ama doğum kilom gitti ama neyse ikinci hamilelikte yemek yiyorum ekmek 1 somon ekmek yiyorum ve az aldım 4 ayda 3 kilo ama hamilelik öncesi yemesemde veremedim
Asilzedemom Rojin__321 yazık eşim diyor eskiden 1 ekmek 3 gün surunurdu şimdi 2 ekmek gidyir günde diyor ,😅
Esra1217 Rojin__321 ay ne zayıfı susss ben çok zayıfı sevmem giydiğini taşımak lazım 😅bak boyum 1.70 65 70 kilo bende cuk hafif balık et güzeldir