Jasmine2426 Kızlar çatı muayenesi yaptırdım kasmadım ama asistan hekimdi biraz emin olmak için uzun sürdü ve zorladı , doğum öncesinde sık sık bakılacak açıklık muayenesi bunun gibi olmucak demi daha kolay olucak demi ne kadar sürüyor
Rabia-T Jasmine2426 Benim çatı muayenem çok kısa sürdü hemen bakmıştı canımda acımadı. Ama vajinal muayeneyi artık her muayenede yapıyor benim doktorum 37+5 im.
Nazo_avlu Jasmine2426 dogum anını soruyorsunuz galıba hıssetmıyorsunuz endıselenmeyın acılma oldukca daha kolay oluyor hersey
Aynur4564 Jasmine2426 ben çok korkuyorum çatı muayenesinden bir türlü baktirtamadim refleksle kapatyrm
12betul Açılma oldukça daha kolay olacak canım merak etme . Çünkü şuan da yumuşaklık açılma yok ise o his normal açıklık oldukça . Ebeler de daha iyi ölçüm yapıyor ve acımıyor . Kaşlarında yumuşamış oluyor
Jasmine2426 12betul açıklık kontrolü daha mı ağrısız oluyor çatı muayenesi gibi mi oluyor çünkü çatı kontrolğ resmen 2 dk sürdü sağa sola yukarı asagı elini hissettim resmen parmağıyla beraber elinin bası da girmiş gibi hissettim s
Jasmine2426 12betul tıp fakültesi olduğu için asistan hekimler bakıyor ama ozaman nasıl olur bilmiyorum
aycinelizsmom Jasmine2426 çatı muayenesini bilmiyorum ama geçen gece acile gittiğimde açıklığa baktılar, hiç acımadı
12betul Jasmine2426 çatı da kemiklere kadar ölçüm yaptığı için öyle hissetmişsindir . Hem düşünsene bu güne kadar kendimize parmak attırmıyoruz 😂 bir anda biri geliyor ellerini sokuyor . Benim ilk doktor bide zenciyeş çıktığımda bacaklarım titriyordu . Ama açıklık muayenesi 2 saniye öyle uzun bi işlem değil . İster ebe ister hekim yapsın aynı işlem
Jasmine2426 Aynur4564 yok ben hiç o konuda kasmadım nefes alıp vermek çok işe yarıyor dayanıkmıcak bişi değil kaç haftalıksınız